skjermbilde-2015-03-06-kl--10-49-14

Ny forhandler i Overhalla Hus

Overhalla Hus ser fremover og har nå signert ny forhandleravtale med Sats Bygg AS i Drøbak.

Satser på Overhalla Hus

Under årets forhandlertreff i Tydal signerte daglig leder i Sats Bygg AS, Stian Hulbach, en forhandleravtale med Overhalla Hus. Avtalen omfatter salg og montasje av Overhalla hus sine husmodeller i østlandsområdet.

Overhalla Hus har i over 40 år utviklet, produsert og levert elementhus i hele landet. Konseptet er basert på levering av komplette byggesett som elementbygg, med innredning, tak, bad, kjøkken og ventilasjonsanlegg. Overhalla Hus har en av landets mest moderne produksjonslinjer og alle elementene produseres i fabrikken i Overhalla. Ved bruk av industriell bygging får kunden hurtig levering og kan raskt flytte inn i sin nye bolig. Når grunnmuren er støpt vil gode løsninger for smart montasje sørge for at det kun tar opp mot fire dager før huset er under tak.

Dette er noe av det daglig leder, Stian Hulbach i Sats Bygg synes er viktig. – Noe av grunnen til at vi ønsker å forhandle hus fra Overhalla er den gode kvaliteten som blir produsert på kort tid.
Produksjonstiden ute på byggeplass går ned og man slipper mange fuktproblemer. Det gjør det veldig morsomt for både oss og kunden og bygge hus, sier Hulbach

Overhalla Hus har til sammen 26 hustyper i sitt sortiment. Disse kan speilvendes, forlenges i lengde og leveres med ulike planløsninger, alt etter kundes ønsker og fleksibiliteten er stor. – For oss som er i et markedsområde hvor tomtene er relativt små er fleksibiliteten svært viktig, sier Hulbach.

Har tro på Drøbak

Salgssef i Overhalla Hus, Stig Morten Paulsen, har stor tro på at de to firmaene skal klare å lykkes sammen. – Drøbak er et spennende område i stor utvikling og det ligger også godt til i forhold til andre områder på Østlandet som vi ønsker å se nærmere på, sier Paulsen. – Sats Bygg har dyktige, engasjerte ansatte og drivere som virkelig ønsker å se fremover og utvikle seg sammen med oss. Det passer oss perfekt, avslutter Paulsen.

Bred erfaring

Sats Bygg har seks ansatte og er lokalisert i sentrum av Drøbak. Bedriften har i flere år drevet med rehabilitering, oppføring av nybygg, oppussing eller restaurering og er godkjent mesterbedrift. De har ambisjoner om å utvikle sitt firma lokalt i Drøbak og Overhalla Hus har ambisjoner om å utvikle sitt forhandlernettverk. – Nå er det opp til oss sammen og selge oss inn i markedet, sier salgssef i Overhalla Hus, Stig Morten Paulsen.

Les mer om Sats Bygg AS her