20160225_115200

Brandbu Byggservice gjør trøndere av seg

Hadelandsbedriften Brandbu Byggservice har denne uken gått inn i en forhandleravtale med Overhalla Hus. Avtalen omfatter salg og montasje av Overhalla Hus sine husmodeller i Oppland og nærliggende områder.

Siden oppstarten med to ansatte i 2010 har Brandbu Byggservice vokst seg til en stor og viktig bedrift med  til sammen 25 ansatte. De har tidligere holdt til i Akershus og hatt Oslo som hovedområde med hovedoppdrag innen renovering og rehabilitering. Daglig Leder i Brandbu Byggservice, Kjetil Hestdalen mener tiden er inne for å sette ny fokus.  – Ifjor kjøpte vi Ballangrud gård på Lunner. Her er det god plass til kontorer og lager og det er her vi tenker å ha vårt hovedsete. Det skjer mye spennende på utbyggingsfronten i dette området og det var derfor vi ønsket oss hit, men for å være med på denne utbyggingen trengte vi en partner med på laget. Valget falt på Overhalla Hus, forklarer han.

Det var ikke et helt opplagt valg fra starten av. Overhalla Hus har ikke hatt stort fokus på østlandsområdet tidligere, men med nylig signert forhandleravtale i Drøbak var nå muligheten til stede for å utvide markedsområdet.

Spennende byggemåte

Overhalla Hus har i over 40 år utviklet, produsert og levert elementhus i hele landet. Konseptet er basert på levering av komplette byggesett som elementbygg, med innredning, tak, bad, kjøkken og ventilasjonsanlegg. Overhalla Hus har en av landets mest moderne produksjonslinjer og alle elementene produseres innendørs på fabrikken i Overhalla. Ved bruk av industriell bygging får kunden hurtig montering og kan raskt flytte inn i sin nye bolig. Når grunnmuren er støpt vil gode løsninger for smart montasje sørge for at det kun tar opp mot fire dager før huset er under tak.

Det var under årets forhandlertreff for Overhalla Hus at Brandbu Byggservice bestemte seg for å gå for forhandlerkontrakt med Overhalla Hus. – Vårt firma har ikke tidligere jobbet med å sette opp hus med prefabrikkerte elementer, så jeg ble invitert til forhandlertreffet for å få vite mer om konseptet, sier Kjetil Hestdalen.-  Det var da jeg ble overbevist. Fordelene med denne byggemetoden er mange og deres utvalg av hustyper passer godt i vårt område. Vi gleder oss til å ta fatt på en ny epoke i vårt firma sammen med Overhalla Hus, avslutter han.