Pro Hus AS

Ny forhandler i Trondheimsregionen

Overhalla Hus har signert forhandleravtale med Pro Hus AS som er tilhørende på Flatåsen i Trondheim.

Allerede i desember 2016 signerte daglig leder Anders Olsen i Pro Hus AS en forhandleravtale med Overhalla Hus. Avtalen omfatter salg og montasje av Overhalla Hus sine husmodeller i Trondheim sør/Vest, Skaun og Orkdal.

Overhalla Hus har i over 45 år utviklet, produsert og levert elementhus i hele landet. Konseptet er basert på levering av komplette byggesett som elementbygg, med innredning, tak, bad, kjøkken og ventilasjonsanlegg. Overhalla Hus har en av landets mest moderne produksjonslinjer og alle elementene produseres i fabrikken i Overhalla. Ved bruk av industriell bygging får kunden hurtig montering og kan raskt flytte inn i sin nye bolig. Når grunnmuren er støpt vil gode løsninger for smart montasje sørge for at det kun tar opp mot fire dager før huset er under tak. Dette er bare noe av det Olsen synes er viktig. – Noe av grunnen til at vi ønsker å forhandle hus fra Overhalla er den gode kvaliteten som blir produsert på kort tid. Produksjonstiden ute på byggeplass går ned og man slipper mange fuktproblemer. Det gjør det veldig morsomt for både oss og kunden og bygge hus, sier Olsen

Overhalla Hus har til sammen 30 hustyper og 7 hytter i sitt sortiment. Disse kan speilvendes, forlenges i lengde og leveres med ulike planløsninger, alt etter kundes ønsker og fleksibiliteten er stor. – For oss som er i et markedsområde hvor tomtene er relativt små er fleksibiliteten svært viktig, sier Olsen

Lokale områder i vekst

Salgssjef i Overhalla Hus, Stig Morten Paulsen, har stor tro på at de to firmaene skal klare å lykkes sammen. – Trøndelag er vårt hjemstedområde og er et marked som alltid har fokus hos oss og som vi ønsker å utvikle oss mer i. Det er et spennende område i stor utvikling og vår nye forhandler ligger også godt til i forhold til vekstområder rundt Trondheim som vi ønsker å se nærmere på, sier Paulsen

Bred erfaring

Pro Hus AS har 4 ansatte. En byggmester, to svenner og en lærling, med klare mål om ekspandering i tro med markedets etterspørsel og utviklig. Anders Olsen og Esten Saugen har tidligere drevet hver sin bedrift og inngikk et felles samarbeid i 2016. De har tidligere erfaringer med drift av separate bedrifter siden 2008 og de kjenner derfor lokalmarkedet svært godt, og vet viktigheten av å være fleksible og ha tette relasjoner til kundene. I tillegg bruker de kun lokale underentreprenører på sine byggeplasser, fra grunn til el- og rørinstallasjoner. Langt og godt samarbeid med disse er alltid noe som har og fortsatt vil komme kundene til gode. De har ambisjoner om å utvikle sitt firma i Sør-Trøndelag og Overhalla Hus har ambisjoner om å utvikle sitt forhandlernettverk. – Nå er det opp til oss sammen og selge oss enda bedre inn i markedet, sier salgssjef i Overhalla Hus, Stig Morten Paulsen.