2017-01-31-11-51-13-kopi

Ny forhandler av Overhalla Hus etablert i Ytre Namdal

Da den nye jobben som ansvarlig for forhandlernettverket hos Overhalla Hus startet, var det å ta en telefon til Byggmesteren i Ytre Namdal noe av det første Roger Angelo gjorde. Det resulterte i forhandlerkontrakt og nytt samarbeid for den rutinerte byggmesteren fra Kolvereid.

– De siste årene har vi fått flere henvendelser fra ulike aktører, men det var først da Roger tok kontakt at vi tok sjansen, smiler daglig leder i Byggmesteren i Ytre Namdal, Ståle Volden. Roger Angelo fra Overhalla er ansatt som ny ansvarlig for utvikling av forhandlernettverket til Overhalla Hus, og han er godt fornøyd med at Volden og hans ansatte er de første i stallen for hans del.

 Byggmester med god erfaring

Byggmesteren i Ytre Namdal ble etablert i 2006 og har i dag 10 ansatte. De har kontor i Kolvereid og Rørvik og skal forhandle Overhalla Hus i sitt lokale nærområde.  – Jeg hadde god kjennskap til dette firmaet fra tidligere og jeg var ikke i tvil om at jeg skulle være litt frempå for å få med dem i vårt forhandlernettverk, sier Angelo.  – De er det vil kan kalle hel ved, og det blir bra for Overhalla Hus med en forhandler som kan være lit nærmere våre kunder i Ytre Namdal.

Viktig kontrakt

 – Vi kommer til å bruke all den erfaringen vi har fra årene i bransjen og sammen med Overhalla Hus kan vi ta det beste fra våre to firmaer og optimalisere det med deres huskatalog og teknologi når det gjelder bygging av elementbygg, forklarer Volden.  – Nå kan kunder i Ytre Namdal se frem til kortere byggetid, hurtig montering og et bredt produktspekter når det gjelder hustyper. Produksjonstiden ute på byggeplass går ned og man slipper mange fuktproblemer. Det gjør det veldig morsomt for både oss og kunden og bygge hus, sier Volden.