ingrid_natt_mrkere-rev

Ingrid er mest populær

I flere år har Ingrid vært et av de mest populære jentenavnene i Norge, men visste du at Ingrid også er navnet på den meste populære husmodellen hos Overhalla Hus?

Selv om husmodellen “Ingrid Moderne” er en av de aller nyeste modellene til Overhalla Hus, så har den på kort tid rukket å bli den mest populære.

– Jeg tror kunder velger denne modellen fordi det er en moderne og litt annerledes bolig enn våre andre husmodeller forteller Hanne Brattberg Sørensen som er kundekonsulent hos Overhalla Hus.

Huset ble opprinnelig spesialtegnet for ekteparet Anders og Ingrid Opheim Bardal, og er også oppkalt etter sistnevnte. “Ingrid Moderne” er et hus i norsk, men moderne stil. Det har åpen planløsning og firkantet design, med røtter i kjent norsk arkitektur, som gir huset et annerledes og attraktivt uttrykk. Husmodellen appellerer til både unge og eldre husbyggere, ved å ha praktiske løsninger kombinert med et elegant utseende.

Alle våre kunder kan selv skape sin stil i alle rommene. Her har vi valgt en skandinavisk og moderne løsning på badet.

Et hus i harmoni

Mye lys, praktiske løsninger og og muligheter for fantastisk utsikt er tre faktorer som kan hjelpe deg å skape et harmonisk hjem. Med husmodellen “Ingrid Moderne” er du et godt stykke på vei mener Hanne Sørensen.

–  På grunn av sine store vinduer på fremsiden, som gir utgangspunkt for en fantastisk utsikt, passer “Ingrid Moderne” like godt ved sjøen som på innlandet. Samtidig har hustrendene gått i retning av enklere boliger, med færre utvendige detaljer, renere linjer og funkis-stil, sier Hanne, og legger til at energieffektivisering også har blitt en viktig trend.

Store vindusflater sikrer mye lys inn i huset

– Vi ser at den skandinaviske stilen, som gir et oppdatert, moderne, men samtidig tidløst uttrykk er populært, og “Ingrid Moderne” omfavner disse trendene ganske bra. En fargepalett i toner av hvitt, grått og beige gir det hele en delikat undertone, forteller Hanne og legger til at “Ingrid Moderne” har mye lys, god plass og fine planløsninger til storfamilien.

Ta smarte valg

Hanne legger vekt på at det er viktig å finne de rette løsningene sammen med kunden, og at Overhalla Hus fokuserer mye på fleksibilitet

– Det er mulig med kundetilpasninger til huset innenfor gitte rammer. Vi ser ofte på løsninger sammen med kundene slik at de får tilpasset husene etter det som passer den enkelte familie.

Går du med boligplaner er mulighetene mange, og valgene som skal tas kan virke uendelige. Ettersom stadig flere ønsker å uttrykke egen identitet gjennom boligen sin, er det viktig å velge et hjem som oppfyller akkurat dine krav og spesifikasjoner. Større vinduer blir mer og mer populært, og er et designgrep som gir en luftig følelse og mer innslipp av naturlig dagslys.

Mange ønsker også å bringe litt av utsiden inn i huset, noe som enkelt kan gjøres ved hjelp av store glassfelt og åpne soner. Velger du en slik løsning er vinduer med god isolasjon alfa og omega, og nye boliger har et stort fortrinn med både tettere vegger, og vinduer som ikke slipper ut varmen.

For aktive småbarnsfamilier

– Med to utendørs boder, egen carport og stor balkong med utgang fra kjøkkenet, er ikke “Ingrid Moderne” bare et hjem, men en livsstil, smiler Hanne. Hun forteller at smarte og praktiske løsninger gjør ”Ingrid Moderne” til et godt valg for både småbarnsfamilier og de som er glade i mye aktivitet på fritiden.

Praktisk hovedinngang direkte fra carport til første etasje gjør det enkelt å komme seg tørrskodd inn. Carporten inneholder sportsbod som gir lett og ryddig tilgang til utstyr som skal lastes inn i bilen.

– Ta gjerne kontakt med oss i Overhalla Hus for en uforpliktende prat om “Ingrid Moderne” og våre andre husmodeller, oppfordrer Hanne

Les mer om husmodellen

Se huset til familien Bardal