Text: Overhalla Hus
Image: Overhalla Hus

Husmodeller

Finn ditt drømmehus, og se pris i huskalkulatoren.Se alle hus

Ved å velge et hus med loftsplan får du mer plass og de innvendige skrå himlingene gir hjemmet en lun hygge. De høye loftetasjene på våre husmodeller, sammen med smarte planløsninger, muliggjør god utnyttelse av arealene.

Denne hustypen krever ikke like stor tomt som et hus over ett plan og det gir mange muligheter til å skape ulike rom for hele familien. Har du en tomt med god utsikt kan det også tenkes at du får utnyttet dette på en bedre måte ved å komme opp i høyden. Vi hjelper deg gjerne med tilpasninger på den hustypen som er mest praktisk for din familie

Se alle husmodeller fra Overhalla Hus

Visit overhallahus.no

Overhalla Hus tilbyr følgende hustyper med loftsplan:

Aurora med karnapp
Aurora med ark
Linnea
Hedda med karnapp
Hedda med ark
Hedda med bod
Hedda med halvvalm
Hedvig
Linda

 

Aurora med karnapp

«Hverdagsmagi trenger vi alle i blant. Noen ganger behøver det ikke være mer enn å kunne kikke opp på stjernehimmelen når man pusser tennene»

Hverdagsmagi trenger vi alle i blant. Noen ganger behøver det ikke være mer enn å kunne kikke opp på stjernehimmelen når man pusser tennene, i et hjem som har all den komfort man trenger.

Drømmer du om en tidløs og innholdsrik villa med plass til alle du er glad i? Da er sjansen stor for at dette huset har det du ønsker deg. Her trives voksne og barn, og med soverom og bad i hver etasje blir det enkelt å leve sammen.

3d-tegning av hovedplan
Et romslig kjøkken gir plass til venner og familie rundt spisebordet, ekstra skapplass og muligheter for kreative løsninger tilpasset familiesituasjonen.
Front Aurora med karnapp
Et praktisk inngangsparti leder til en stor hall som gir huset et imponerende førsteinntrykk.

Linnea

«Store vindusflater gir godt med lys inn til hovedetasjen med åpen kjøkken-og stueløsning.»

Man skal aldri undervurdere behovet for lagerplass. Linnea er huset for deg som liker å ha kontroll og oversikt, til tross for at dere er en stor og aktiv familie.

Inngangspartiet med svalgang og tilgang til utvendig bod gjør dette huset umiddelbart svært praktisk -spesielt for en aktiv flerbarnsfamilie. Når det også er tilgang til vaskerom og wc i den store hallen er det tilrettelagt for at hverdagen skal kunne løses på en god måte.

Hus med loftsplan Overhalla hus

Stue med åpen himling
Venstre stuedel har åpen himling opp til andre etasje som gir huset «det lille ekstra».
Bad
Du finner også et stort bad på loftsplan

Linda

«Stedet for å fokusere på det viktigste i livet; dine aller nærmeste.»

Når alt av praktiske gjøremål kan gjøres i en annen del av huset, blir oppholdsrommene stedet for å fokusere på det viktigste i livet; dine aller nærmeste.

Denne smakfulle villaen har gode planløsninger som gir en behagelig romfølelse på Loftsplanet. Overbygd balkong og inngangsparti gir mulighet for å åpne huset mot utvendige rom samt tilgang til avslappende skjermede områder i le for det norske været.

Linda front
Med tilgang til både WC, vaskerom og bod i den romslige hallen, setter Linda standarden for hvordan en anvendelig planløsning kan gjøre hverdagen lettere for hele familien.
«De mange mulighetene dette huset gir, fortsetter også på loftsplanet»

Husmodellen Linda