Husmodeller

Finn ditt drømmehus, og se pris i huskalkulatoren.Se alle hus

Som forelder slipper du å engste deg for at de små skader seg i trapper og du får en bolig som er tilpasset hele livsløpet. I landlige områder vil boligen din gå mer i ett med omgivelsene og skape en sammenheng mellom innendørs og utendørs bomiljø. En bolig over ett plan krever at du har en litt større tomt, men til gjengjeld får du et praktisk og lettvint hus som kan ha mange ulike uttrykk.

Overhalla Hus kan tilby flere hus over ett plan:

Janne

«Hvem har vel ikke drømt om å innlede late feriedager med å gå rett fra soverommet og ut på terrassen?»

Et komplett hjem på én trappeløs etasje, gjør hverdagen lettere, selv om man har trehjulssykkel, stokk eller rullestol.

Les mer om Janne

Visit overhallahus.no

Med åpne armer og et koselig lite vindfang, gir Janne deg en varm velkomst.  Med bod like innenfor, holder du gangen ryddig uansett om du kommer hjem fra fotballtrening, skitur eller bowlingkveld. Det er utrolig hva man får plass til på 4 m².

Stua, som sammen med kjøkkenet utgjør 55 m², har en praktisk todelt løsning. Den kan man innrede med flere sittegrupper. Og med mulighet for sentralt plassert ildsted, skulle alt være duket for koselige vinterkvelder. Enten man tilbringer dem under pleddet foran TV’en, eller mens man passer på at kakaoen ikke koker over på kjøkkenet. I den unike varmefølelsen bare levende ild kan gi, er det nesten så man skulle ønske at strømmen forsvant, så man hadde en unnskyldning for å fyre i peisen litt oftere. Heldigvis kan man bare skru av lyset, og late som.

 

 

Mie

Les mer om Mie

Visit overhallahus.no

Skitne støvler, våte klær eller gjørmete firbeinte; det er så lettvint å holde resten av huset rent når man kan gå rett inn på vaskerommet utenfra. Mie er perfekt for den aktive familien som liker å være mye utendørs.

«Mie er perfekt for den aktive familien som liker å være mye utendørs»

Det 130 kvadratmeter store huset har to inngangspartier der det ene leder inn til et praktisk vaskerom med alle fasiliteter. Her er det lett å henge fra seg skitne klær og sko uten at vindfanget må vaskes hver dag. En luftig stue-og kjøkkenløsning med åpen himling, skråvindu og store vindusflater gir vakkert lys og et annerledes uttrykk.

Stuen i husmodellen Mie

«Åpen himling, skråvindu og store vindusflater gir vakkert lys og et annerledes uttrykk»

Bad

Rebekka Moderne

Les mer om husmodellen Rebekka Moderne

Visit overhallahus.no
«Dette huset er for deg som liker å nyte dagens første solstråler eller kveldens vakre solnedganger fra stua og kjøkkenet»

Vi lengter etter det om vinteren, og om sommeren sover vi knapt som følge av det. Det er ingen tvil om at lys gjør noe med deg. Dette huset er for deg som liker å nyte dagens første solstråler eller kveldens vakre solnedganger fra stua og kjøkkenet, samtidig som resten av familien sover godt i den andre enden.

Denne varianten av vår populære husmodell Rebekka skiller seg ut med sin skråtakløsning og delvis åpen innvendig himling. Store vinduer gir fantastisk lys til hovedrommene som er godt adskilt fra soveromsfløyen. Her får man rene linjer og et moderne uttrykk i åpne rom, men samtidig gode muligheter til å trekke seg tilbake til den roligere delen av huset med soverom og kontor.

Vil du se flere husmodeller?

Visit overhallahus.no

Bad Rebekka