Husmodeller

Finn ditt drømmehus, og se pris i huskalkulatoren.Se alle hus
N
år du tar kontakt med oss i Overhalla Hus, bretter vi opp ermene. Vår jobb er å sikre den beste løsningen ut i fra dine behov, ønsker og budsjett. Etter en samtale eller mailutveksling vil husprosjektet ditt bli oppsummert, slik at du kan sjekke at vi ikke snakker forbi hverandre. Vi tar en gjennomgang av spesielle ting du bør tenke på. Og eventuelle endringer du vil gjøre. Når du er fornøyd går vi videre og forespør flere leverandører om pris, minimum to eller kanskje tre i ditt område. Da sammenligner vi pris og kvalitet fra ulike tilbydere, og så setter vi sammen en anbefalt pakke for deg slik at du får den beste kvaliteten for pengene. Ofte er vi godt kjent i ditt byggeområde, slik at vi allerede har foretrukne leverandører som kan sakene sine. 

Vi inkluderer så mye som mulig
Vi strekker oss lenger for å inkludere flere faktorer som ikke nødvendigvis alltid blir med i et pristilbud. Dette mener vi er riktig måte å drive butikk på, slik at du som kunde er best mulig informert allerede tidlig i prosessen. 

 

1. Gjennomgang av tilvalg

Vi går igjennom detaljene du har valgt for huset ditt, slik at du får informasjon og svar på spørsmål du måtte ha.

2. Endringer

Vil du gjøre endringer på huset? Da får du rådgivning om spesialtilpasning, og hvordan ulike alternativ kan påvirke kostnadene.

3. Ting du bør være obs på

Vi forteller om hensyn du bør ta, og som du kanskje ikke har tatt høyde for ennå. For eksempel: Må det gjøres noe for at huset skal passe på tomta di? Hva med byggesøknad, graving av tomt og støping av betongfundament?

4. Tidsplan

Du får vite hvor lang tid byggeprosessen for ditt hus vil ta, og oversikt over de ulike byggefasene.

5. Budsjett

Du vil få et mer spisset og realistisk budsjett, med kostnadene som kan forventes i akkurat ditt byggeprosjekt.

Vi har stor forståelse for at det er mye å sette seg inn i. Det kan derfor være nyttig å rett og slett bare å prate med oss om det du lurer på. Rett på sak – helt uten forpliktelser.