Husmodeller

Finn ditt drømmehus, og se pris i huskalkulatoren.Se alle hus

Her ser du våre to nye husmodeller Iben og Vida, to moderne boliger med plass til hele familien. Våre mest populære husmodeller er utviklet etter innspill fra kunder, og nå vil vi høre hva dere synes om disse husmodellene.

«Det er viktig for Overhalla Hus å høre på hva kundene mener. Våre mest populære husmodeller er utviklet etter innspill fra kunder»

Vi planlegger en lansering av disse og flere modeller i løpet av våren, men vi tar gjerne i mot tilbakemeldinger og forslag til løsninger. Selv om disse to modellene ikke er i vår huskatalog enda så kan du gjerne spørre oss om pris.

Send oss gjerne en melding på e-post, eller gå inn på vår Facebook-side og gi oss en tilbakemelding. Vi gleder oss til å høre hva dere mener.

Vida

Vida er en innholdsrik og moderne bolig som passer til litt større tomter. Med integrert garasje og stor takterasse er huset både praktisk og luftig. Store vinduer sørger for godt lys og husets 215m2 bruksareal sørger for god plass til hele familien.

 

 

Iben

Iben er et moderne hus over to plan som passer på litt mindre tomter. Et moderne uttrykk med mange store vinduer gir godt lys i hovedrommene på husene. Huset har et bruttoareal på 153 m2 og med fire soverom og boder er dette et effektivt hus.