• Logo flexit
 • Logo glava
 • J Barlien Transport logo
 • Logo Moelven
 • Logo NorDan
 • Logo Hagen
 • Arbor logo
 • Logo Icopal
 • Logo Jønland
Text: Overhalla Hus

Husmodeller

Finn ditt drømmehus, og se pris i huskalkulatoren.Se alle hus

Det er mye som skal gå opp under en ­byggeprosess. Overhalla Hus legger derfor stor vekt på å velge sterke varemerker som er både er kjent for sin kvalitet og sin evne til å yte service.

Vi forhandler bare kvalitetsprodukter som vi har lang erfaring med, og som er tilpasset norske forhold. Med et godt innarbeidet erfaringsgrunnlag med bedrifter, som har samme høye kvalitetskrav som oss selv, får vi til punktlige leveranser, god informasjon og produkter tilpasset ditt drømmehus. Her kan du lese mer om våre leverandører, og hva de kan tilby og bistå deg med som Overhalla Hus-kunde.

Harmonie

Les mer om produktene

Visit harmonie.no
«Norsk kvalitet tilpasset ditt uttrykk»

Varemerket Harmonie har en god forankring og er vel ansett i markedet. Harmonie Norge AS har kontorer og lager i Stokke i Vestfold og besitter totalt ca. 10 000 kvm., hvorav ca 9500 kvm. er til lager. Dette utgjør Nordens største dørlager – noe som gjør det enkelt for våre kunder.

Harmonie har som målsetting å være aller best på markedet og har både innerdører og ytterdører som enkelt kan tilpasses den stilen du ønsker på ditt hus.

Plastmo

Les mer om produktene

Visit Plastmo
«Stadig flere velger glassrekkverk til sitt hus, det er stilrent og gir et moderne uttrykk»

Plastmo glassrekkverk er SINTEF-Testet og produsert i aluminium med herdet laminerte sikkerhetsglass, som front eller toppmontert.

Rekkverket er produsert i Norge og kan monteres opp til 10 meter fra terreng.

Byggevarer fra Byggmakker Gipling

Les mer om produktene

Visit gipling.no

Byggmakker Gipling har i en årrekke bygget opp og utviklet sine logistikkløsninger for å bli en best mulig totalleverandør av byggevarer til sine kunder.

Gipling Distribusjon er selskapets 10.000 kvadratmeter store sentrallager på Steinkjer, der 17 ansatte kontinuerlig tar imot og kjører ut varer til Giplings 15 avdelinger og utallige byggeplasser i Norge. Ved alle Giplings avdelinger er det dedikerte PROFF- medarbeidere som hele tiden er parat til å bistå sine håndverkerkunder i gjennomføring av deres prosjekter- store som små. Personlig oppfølging sikrer kvalitet i alle ledd fra bestilling til byggeplass. Byggmakkers netthandel gjør bestilling enkelt og sikrer kvaliteten på oppfølging. Netthandelen gjør bestillingen effektiv, og sikrer mest mulig tid på byggeplass.

Sentrallagret Gipling Distribusjon
Fredrik Nilsen og Steinar Vist ved sentrallagret Gipling Distribusjon sørger hver dag for riktige leveranser til kunder over hele landet.

Ventilasjon fra Flexit

«Når du velger hus, velger du også innemiljø»

Ren og frisk luft har stor betydning for familiens helse og komfort. Med balansert ventilasjon fra Flexit sikrer du tilførsel av ren og frisk luft gjennom hele året.

I tillegg får du reduserte oppvarmingskostnader ved hjelp av varmegjenvinning. Flexit sentralstøvsuger er også en rimelig engangsinvestering med en langvarig helsegevinst. Alt støv suges opp, og det skadelige finstøvet blåses ut av huset. Flexit er markedsledende og har over 40 års erfaring med levering av boligventilasjon i norsk klima. Vi er et trygt valg for et godt innemiljø.

Flexit inneklima

Glava isolasjon

Les mer om Glava

Visit glava.no
«Enten du er hjemme, på hytta eller på jobb – Glava holder deg varm»

Det er krevende å skape energieffektive bygg i Norge. Glava kjenner norske forhold. Det gjør at du er sikret det aller beste innemiljøet, samtidig som energiforbruket er så lavt som mulig. Enten du er hjemme, på hytta eller på jobb – Glava holder deg varm.

Produktene er utviklet og testet for norske forhold, norsk byggeskikk og norske forskrifter. Glava har kompetansen og logistikken som gjør de til Norges ledende totalleverandør i sin bransje.

Glava isolasjon

J. Barlien Transport

«I 2016 ble de kåret til Årets leverandør av Overhalla Hus»

J. Barlien Transport er en familiedrevet bedrift som ble stiftet i 1981. Firmaet drives i dag av fjerde generasjon Barlien og sammen er de tre generasjoner som leverer husdrømmer i hele Norge.

Overhalla Hus har i en årrekke samarbeidet med J. Barlien Transport og under forhandlertreffet 2016 for Overhalla Hus ble de kåret til «Årets leverandør». Grunnen er enkel; Dette er karer man kan stole på. De frakter drømmehus til alle kriker og kroker av Norge. På glatte veier og til bratte knauser. Gjennom årene har de vært med på å frakte og montere mange hus og det er ikke før de har ankommet byggplassen at kundene opplever at husdrømmen er i ferd med å gå i oppfyllelse.

Overhalla Hus er opptatt av å levere kvalitet i alle ledd.
— Denne gjengen er «Hel ved.»

J. Barilen Transport frakter drømmehus til alle kriker og kroker av Norge

Kledning fra Moelven

Les mer om produktene

Visit moelven.no
«Kledningens oppgave er å beskytte huset mot vær, vind og skader»

Utvendig kledning av tre har lange tradisjoner her til lands. Kledningens oppgave er å beskytte huset mot vær, vind og skader. I tillegg har den en viktig estetisk oppgave da det er den bygningsdetaljen som påvirker husets ytre i størst grad.

Tre som fasade er ikke bare estetisk pent å se på, det har også en rekke andre fordeler:

 • Det er et relativt billig fasademateriale
 • Det er enkelt å montere, spesielt sammenlignet med å mure eller å pusse
 • Du kan selv enkelt tilpasse utseendet på fasaden gjennom å tilføre farge gjennom beis, maling eller annen trebehandling som hindrer sopp og råte
 • Enkelt å vedlikeholde og mulig å bytte ut kun deler av veggen ved behov

Overhalla Hus har samarbeidet med Moelven i mange år. De leverer kledninger i norsk kvalitet til alle våre hustyper.

Vinduer fra NorDan

«Vinduene du velger i dag skal du leve med i mange år»

Vinduene du velger i dag skal du leve med i mange år. Da kan det være lurt å sette seg ekstra godt inn i hvordan NorDans smarte tilvalg kan gi deg mye mer enn bare et vindu.

Det finnes et utall av alternativer for selve vinduene. Kombinasjoner, energiegenskaper og glasstyper er bare noe av det man må sette seg inn i for å være trygg på at man har valgt rett. Men like smart kan det være å vurdere tilvalg som løser helt andre utfordringer på nye måter. Med NorDan Screens får man utvendig solskjerming integrert i vindusløsningen. Det betyr en ren fasade og ingen ettermontering! Man kan også velge Solar solfanger i vinduene.

Vinduer fra nordan
NorDan Screens er bare ett av mange smarte tilvalg man kan velge for å utvide vinduenes funksjonalitet.

Stryntrappa

Les mer om leverandøren

Visit stryntrappa.no

Når du skal ta stilling til hvilken trapp dere skal ha, handler det først og fremst om å skape en helhet i rommet. Det gjelder å være bevisst formspråket til trappen og arkitekturen der den skal plasseres.

Hos Stryntrappa finner du klassiske, moderne og tidløse trapper. For hver modell kan du velge mellom forskjellige tresorter og farger, slik at trappen passer perfekt inn i ditt drømmehus. Spill gjerne på kontraster. At trapp og gulv har ulike farger er ofte et spennende valg. Alt trenger ikke gå ton-i-ton. En lys trapp er en rå kombinasjon mot et mørkt gulv. Valnøtt utgjør en vakker kontrast mot eik. Glass og stål harmonerer vakkert til betong og fliser. Vi tilbyr også belysning i trappene.

Arbor: Sponplater for vegg, tak og bad

Les mer om produktene

Visit arbor.no

Arbor er landets første sponplateprodusent. Vi leverer kvalitetsplater av spon, MDF-produkter for vegg og tak og baderomspanel.

MDF-produksjonen omfatter ubehandlede og malte interiørprodukter i moderne farger for vegg og tak. Se spesielt på Arbor Malingsklar med klikklås, som er ferdig grunnet og forenkler jobben betydelig når du skal male og ønsker en slett vegg.

Byggevarer fra Icopal

Les mer om produktene

Visit icopal.no

Icopal utvikler og produserer kvalitetsbyggevarer som tak, takrenner, piper, grunnplater med mere for boliger, bygg og anlegg.

Decra takpanner er den ideelle kombinasjonen av svært god holdbarhet og elegant design. Det er uknuselig, tåler alle aktuelle snølaster og motstår vind med orkan styrke.

Fasadeprodukter fra Jønland

Les mer om produktene

Visit jonland.no

Jønland AS leverer søyler, rekkverk, mønedekor, omramminger og spilehimlinger til Overhalla Hus.

Jønland AS er en av Norges ledende leverandører av fasadeprodukter og spilehimlinger. Stort og fleksibelt utvalg i alle stilarter. Jønland AS har fabrikk og administrasjon i lykkelandet Selbu.

Kjøkken og bad fra HTH

Les mer om produktene

Visit hth.no

Som kunde av Overhalla Hus får man gode priser hos kjøkken og baderomsleverandøren HTH. HTH har mange forhandlere rundt i hele Norge og kan hjelpe til med å designe det drømmekjøkkenet dere vil ha til det nye huset. Kjøkken og bad er for mange de viktigste rommene og HTH har de løsningene som mange ser etter.

Knauf Insulation

Les mer om produktene

Visit knaufinsulation.no

 

Miljøvennlig isolasjon

Byggern`n

Les mer om produktene

Visit bygger.no

Leverer trelast, byggevarer, dør og vindu, verktøy, festemidler, maling og interiør, hage og fritid.

Lytt til huset ditt!