Text: Karianne Susegg Kvarving
Image: Maiken Hauksdatter Lyng Østerhagen

Husmodeller

Finn ditt drømmehus, og se pris i huskalkulatoren.Se alle hus

Hanne Brattberg Sørensen, som er kundekonsulent hos Overhalla Hus, har gjort seg opp sine egne tanker om hvorfor så mange kunder har falt for denne modellen.

– Vi ser at den skandinaviske stilen, som gir et oppdatert, moderne, men samtidig tidløst uttrykk er populært, og Ingrid Moderne” omfavner disse trendene. En fargepalett i toner av hvitt, grått og beige gir det hele en delikat undertone, forteller Hanne og legger til at Ingrid Moderne” har mye lys, god plass og fine planløsninger til storfamilien.

Huset har en åpen planløsning, rene flater og geometrisk design, med røtter i kjent norsk arkitektur, som gir huset et annerledes og attraktivt uttrykk.
Mye lys og luft
Mye lys og luft er stikkord for denne husmodellen.
Store vindusflater kjennetegner husmodellen.
Utsikten til familien Bardal på vinterstid.
Naturlig dagslys
«Skandinavisk design handler mye om det å være i dialog med naturen.»

Skandinavisk design handler mye om det å være i dialog med naturen. Større vinduer blir mer og mer populært, og er et designgrep som gir en luftig følelse og mer innslipp av naturlig dagslys. Mange ønsker også å bringe litt av utsiden inn i huset, noe som enkelt kan gjøres ved hjelp av store glassfelt og åpne soner. Velger du en slik løsning er vinduer med god isolasjon alfa og omega. Nye boliger har et stort fortrinn med både tettere vegger, og vinduer som ikke slipper ut varmen.

–  På grunn av sine store vinduer på fremsiden, som gir utgangspunkt for en fantastisk utsikt, passer Ingrid Moderne” like godt ved sjøen som på innlandet. Samtidig har hustrendene gått i retning av enklere boliger, med færre utvendige detaljer, renere linjer og funkis-stil, sier Hanne, og legger til at energieffektivisering også har blitt en viktig trend.

Les byggebloggen til Ingrid og Anders

Visit tranebarvegen12.no

Huset ble opprinnelig spesialtegnet for ekteparet Anders og Ingrid Opheim Bardal, og er oppkalt etter sistnevnte. Paret hadde tydelige visjoner for sitt drømmehjem og dette krevde mye skreddersøm og nye løsninger. Det ferdige huset er skapt i dialog mellom våre arkitekter og de unge byggherrene, og er tilpasset en familie på fire.

«Også når det gjelder våre ferdige modeller er det rom for å få gjort endringer og sette sitt personlige preg på boligen»

Hanne legger vekt på at det generelt er viktig å finne de rette løsningene sammen med kunden, og at Overhalla Hus fokuserer mye på fleksibilitet. Også når det gjelder våre ferdige modeller er det rom for å få gjort endringer og sette sitt personlige preg på boligen.

– Det er mulig med kundetilpasninger til huset innenfor gitte rammer. Vi ser ofte på løsninger sammen med kundene slik at de får tilpasset husene etter det som passer den enkelte familie.

 
For aktive småbarnsfamilier

– Med to utendørs boder, egen carport og stor balkong med utgang fra kjøkkenet, er ikke “Ingrid Moderne” bare et hjem, men en livsstil. Hanne forteller at smarte og praktiske løsninger gjør denne husmodellen til et godt valg for både småbarnsfamilier og de som er glade i mye aktivitet på fritiden.

Praktisk hovedinngang direkte fra carport til første etasje gjør det enkelt å komme seg tørrskodd inn. Carporten inneholder sportsbod som gir lett og ryddig tilgang til utstyr som skal lastes inn i bilen.

Praktisk carport
Ingrid Moderne har stor balkong og praktisk carport.

Les mer om husmodellen Ingrid Moderne

Visit overhallahus.no
Stor garderobe
Smarte og romslige løsninger gjør det enkelt å holde orden.

Ta smarte valg

Vil du vite mer?

Our consultant from Overhalla Hus will gladly answer your questions.

Mye lys, praktiske løsninger og muligheter for fantastisk utsikt er tre faktorer som kan hjelpe deg å skape et harmonisk hjem. Med husmodellen “Ingrid Moderne” er du et godt stykke på vei mener Hanne Sørensen.

Huset har mulighet for flere stuer

Alle våre kunder kan selv skape sin stil i alle rommene. Her har vi valgt en skandinavisk og moderne løsning på badet.

Går du med boligplaner er mulighetene mange, og valgene som skal tas kan virke uendelige. Ettersom stadig flere ønsker å uttrykke egen identitet gjennom boligen sin, er det viktig å velge et hjem som oppfyller akkurat dine krav og spesifikasjoner.

– Ta gjerne kontakt med oss i Overhalla Hus for en uforpliktende prat om “Ingrid Moderne” og våre andre husmodeller, oppfordrer Hanne.