Text: Plastmo
Image: Plastmo

Husmodeller

Finn ditt drømmehus, og se pris i huskalkulatoren.Se alle hus

Har du spørsmål om dette produktet?

Our consultant Private: Per Terje Årsandøy from Overhalla Hus will gladly answer your questions.
Stadig flere velger glassrekkverk til sitt hus, det er stilrent og gir et moderne uttrykk. For mange er det nødvendig for å sikre en balkong, eller en terrasse i høyden, men for noen handler det også om å skape en lun plass og få bedre utnyttelse av uteområdet. Et glassrekkverk bevarer utsikten og romfølelsen på terrassen, samtidig som man sitter skjermet.

Tilpasset din terrasse

Glassrekkverket kommer i fire forskjellige farger; antrasitt, sort, hvit og aluminium, slik at du kan få det som passer deg og ditt hus best. I tillegg til klare glass, kan man også velge sotet eller frostet utførelse. Glassrekkverket blir produsert etter dine mål på terrasse, slik at alle glassfelt blir like store, da får du et symmetrisk og flott resultat

Trygt og sikkert

Vårt rekkverk system blir produsert i Norge, dette for å sikre høy kvalitet og de beste materialene. Det sparer også miljøet for unødvendig transport. Glassrekkverk fra Plastmo er testet hos SINTEF Byggforsk og CE merket. Det kan monteres opptil 10 meter fra terreng.

 


Vedlikeholds vennlig og skjermet utsikt

Du behøver aldri ta frem malerkosten igjen, et glassrekkverk med aluminiumprofiler og glass, trenger ikke vedlikehold, slik et tre-rekkverk gjør. Men glass kan med fordel vaskes etter behov.

Velger man klare glass, bevarer man utsikten og får samtidig en lun plass å sitte. Om man ønsker å skjerme terrassen, fra naboer eller annet innsyn, kan et frostet glass være et smart alternativ.

«Glassrekkverket blir produsert etter dine mål på terrasse, slik at alle glassfelt blir like store, da får du et symmetrisk og flott resultat.»