Bonuspremie til en heldig huskjøper

BONUSPREMIE TIL EN HELDIG HUSKJØPER

Overhalla Hus legger vekt på godt samarbeid med leverandører som produserer kvalitetsprodukter. Sammen med HTH som leverer kvalitetskjøkken og bad gir vi hvitevarer til 50.000,- til en heldig huskjøper som bestiller et hus fra oss i kampanjeperioden 5. februar til 1. mai.

Overhalla Hus er stolte over å kunne tilby et bredt spekter av kvalitetsprodukter
innen interiør og innredning. Sammen med våre underleverandører innen baderom, kjøkken, garasje med mer kan vi levere et komplett hjem tilpasset dine behov og ønsker.

Toppbilde_HTH

Bonuspremien fra HTH består av hvitevarer fra Siemens:

KJØLESKAP –  Du kan velge mellom hel kjøl, kombi kjøl/frys, frittstående og flere alternativer.

VENTILATOR –  Du kan velge mellom vegghengt, takventilator, skapventilator og flere alternativer.

OVN –  Siemens iQ700 Innbyggingsovn

En god induksjonstopp med touch-slider betjening.

OPPVASKMASKIN –  Siemens iQ500 speedMatic

PLATETOPP – Siemens iQ100 induksjonstopp med PowerBoost funksjon – opptil 50% kortere oppvarmingstid.

ESPRESSO- OG KAFFEMASKIN – Siemens IDCT636LES1 er en intelligent kaffemaskin som tilpasser seg automatisk etter bønnesort, for optimal kverning.

Dette er produkter som er spesielt tilpasset HTHs kjøkkeninnredning, men lar seg også fint tilpasse løsninger fra andre leverandører.

Kaffemaskin

Oppvaskmaskin

Våre samarbeidspartnere:

HTH er bare en av våre mange samarbeidspartnere. Et hus fra Overhalla har kvalitet i alle ledd, og vi stiller strenge krav til våre leverandører. Både våre hus og produkter er svært konkurransedyktig i pris fordi vi har forhandlet frem de beste rabatter for deg, og vi har en bredde i sortimentet som passer de fleste behov.

Kanskje du finner din neste bolig på disse nettsidene. Og velger du et av våre hus kan det være at virkeliggjøringen av din boligdrøm får en ekstra hyggelig start.

Logosalat

Bunn