Funkishus og moderne hus

Overhalla Hus har flere typer funkishus og andre moderne hus å tilby. Se vårt store utvalg av ferdighus og finn akkurat den hustypen du er på jakt etter.

I et typisk funkishus får du store flater, rette linjer og mye lys. Den funksjonalistiske utformingen gir rom for smarte og fleksible løsninger.

Les mer

Hvordan vi omtaler funkishus har endret seg med tiden, men det er noen tydelige karakteristikker som har vært med siden stilen slo igjennom på 1920-tallet. Med et funkishus får du store rette linjer, og store flater. Et funkishus har ofte en friere planløsning, og innvendig bæring skal ikke stå i veien for plassering av vegger eller glass. Funkishus har gjerne flatt tak, ofte med en takterrasse. De største faktorene som gjør et funkishus attraktivt er sammenhengen mellom design og funksjon, der utformingen er designet etter funksjonaliteten og hvordan huset skal brukes. Våre funkishus og moderne hus kan bygges med garasje, med utleiedel og takterasse. Det er heller ikke noe problem å bygge våre funkishus på skrå tomt.