Sjøveganhytta AS

Vi har brukt vår kompentanse innen hyttebygging til også å utvide til bolighusmarkedet og vi er din lokale forhandler av Overhalla Hus.

logo_sjoveganhytta

Starten på produksjon av Sjøveganhytta skjedde i 1963 i bedriften Sjøvegan snekkerifabrikk. Da gründeren Egil Sundstrøm så muligheten til å produsere hytter for den barske nordnorske naturen, ble det starten på et industrieventyr i Salangen.Det er bygd Sjøveganhytter rundt om i hele Norge. Det er også levert hytter på Svalbard, og bolighus både i Norge og Tyskland. Siden 1963 har det vært levert flere tusen hytter. I 2006 ble vi Sjøveganhytta AS, og vår historie tilsvarer en høy kompetanse og erfaring av produksjon av tømmerhytter.

Husk at ingen byggeprosjekt er like, men hos oss kan du være trygg på at kvaliteten og komforten alltid er den samme. Ditt engasjement og den drømmen du kommer til oss med for ditt hytteprosjekt tas bestandig på alvor. Vårt team har et felles mål, en hytte med en fornøyd kunde. Det er en lovnad om 100% fornøyd kunde dette krever et godt samarbeid, en ryddig prosess og et feilfritt produkt levert- Først da blir hyttedrømmen til virkelighet. Fra første møte og til siste spiker er satt er vi bestandig side om side med deg gjennom hele byggeprosessen og videre. Vi ønsker deg velkommen til Sjøveganhytta, et sted for deg og dine og den mest verdifulle tiden!

Vi har brukt vår kompentanse innen hyttebygging til også å utvide til bolighusmarkedet og vi er din lokale forhandler av Overhalla Hus. Ta gjerne kontakt med oss så hjelper vi deg videre med din husdrøm.

Jeg er din rådgiver hos Overhalla Hus. Kontakt meg når det er noe du lurer på.

Hanne Brattberg Sørensen

Telefon 48 31 04 50

Send e-post

Hva skjer når jeg kjøper et hus?

Les om byggeprosessen

Hvilket hus passer for deg?

Se husmodeller

Sundshammarn As

Les mer »

Kaas Bygg As

Les mer »

Prosjektboliger AS

Les mer »

Frosta Byggservice Eiendom AS

Les mer »

Steigen Contracting AS

Les mer »

Elmar Svendsen As

Les mer »

Johnsen & Sumstad Bygg As

Les mer »

VS Bygg AS

Les mer »

Skogbygg AS

Les mer »

Brønnøy Bygg & Bolig AS

Les mer »

Byggmesteren Ytre Namdal As

Les mer »

Bergstaden Bygg as

Les mer »

Rana Totalservice AS

Les mer »

Sats Bygg As

Les mer »

Nordmørsbygg AS

Les mer »

TORO Bygg

Les mer »

G-Bygg AS

Les mer »

Sjøveganhytta

Les mer »

Totalbygg AS

Les mer »

Bjørn Ove Kroken

Les mer »
Last inn kartet på nytt

Finn din lokale forhandler

Vi har et nettverk av forhandlere og samarbeidspartnere i hele landet. Det betyr at du har en lokal kontaktperson som kan bistå deg under hele prosessen, selv om alle husene våre produseres i Overhalla.