Total Bygg AS

Strandgata 23, 8646 BJERKA

Simon Jakobsen Bjørkheim

Total Bygg AS bygger hus i Hemnes, og er din lokale forhandler av Overhalla Hus. Total Bygg AS har lang fartstid i bransjen og hjelper deg gjerne på veien mot husdrømmen.

Total Bygg AS hjelper deg når du skal bygge nytt hus. Du kan velge mellom Overhalla Hus sine arkitekttegnede husmodeller, så ser vi sammen på hvordan vi kan tilpasse huset til dine ønsker, din tomt og dine Behov. Total Bygg AS setter ikke bare opp huset for deg, men vil være en nyttig samarbeidspartner når du skal bygge ditt hus. Total Bygg AS har erfarne prosjektledere og dyktige fagfolk som hjelper deg i de ulike fasene av et byggeprosjekt. Du får gode råd om de ulike valgene du skal ta når du skal bygge hus.

Total Bygg AS har erfaring med å bygge hus i Hemnes. Det er nyttig når du skal bestemme deg for hvordan huset skal stå når det kommer til utsikt, og hvordan lyset faller til ulike tider på døgnet, og de ulike årstidene. Total Bygg AS sine prosjektledere og fagfelt vet hva som trengs når du skal bygge nytt hus, og erfaringen og kompetansen er gull verd på veien mot din husdrøm.

Du må gjerne ta kontakt med Kenneth Heia på telefon 99 59 50 62 eller Simon Jakobsen Bjørkheim tlf 47 44 98 50 for spørsmål.

Total Bygg AS er din lokale forhandler av Overhalla Hus. Ta gjerne kontakt med Overhalla Hus for å høre hvordan vi sammen med deg kan bygge ditt nye drømmehus

Jeg er din rådgiver hos Overhalla Hus. Kontakt meg når det er noe du lurer på.

Hva skjer når jeg kjøper et hus?

Les om byggeprosessen

Hvilket hus passer for deg?

Se husmodeller

Trekon AS

Les mer »

Husbyggarn AS

Les mer »

Leirfjord Bygg AS

Les mer »

Sundshammarn As

Les mer »

VS Bygg AS

Les mer »

Rana Totalservice AS

Les mer »

TORO Bygg

Les mer »

G-Bygg AS

Les mer »

Total Bygg AS

Les mer »
Last inn kartet på nytt

Finn din lokale forhandler

Vi har et nettverk av forhandlere og samarbeidspartnere i hele landet. Det betyr at du har en lokal kontaktperson som kan bistå deg under hele prosessen, selv om alle husene våre produseres i Overhalla.