Aurora med ark

Mamma og pappa skal ha middagsgjester, mens minstemann vil ha besøk av kompiser. Helt uproblematisk, synes storesøster, som får sitte i fred på balkongen med en bok.

Et stilfullt hus med en praktisk deling mellom sosiale og private soner gjør dette til et hjem der mange kan leve og trives. Dette er en bolig med overbygd inngangsparti, balkong og direkte utgang til terrassen på bakkeplan. Aurora med ark gir et flott arkitektonisk uttrykk som skiller seg ut i nabolaget.

HOVEDPLAN

En stor og luftig gang gir huset et imponerende førsteinntrykk. Fra hallen er det direkte tilgang til WC, vaskerom og teknisk rom. Et romslig kjøkken gir plass til venner og familie rundt spisebordet, ekstra skapplass og muligheter for kreative løsninger tilpasset familiesituasjonen. Fra kjøkkenet er det tilgang til bod for praktisk oppbevaring av ting som benyttes i hverdagen. Hovedstuen er lys og trivelig og kan innredes med flere sittegrupper og ildstedet er plassert som et naturlig fokuspunkt.

LOFTSPLAN

Loftet inneholder en sentral loftstue med tilgang til 4 soverom, 2 boder og et stort bad med takvindu som kaster et innbydende dagslys over rommet. Arken gir god romfølelse til stuen som har direkte utgang til en overbygd balkong.

Vil du få huskatalogen fra Overhalla Hus i posten?
Vil du få huskatalogen fra Overhalla Hus i posten?

Denne katalogen inneholder alt du trenger å vite om ditt drømmehus.

Bestill huskatalog