Aurora med karnapp

Hverdagsmagi trenger vi alle i blant. Noen ganger behøver det ikke være mer enn å kunne kikke opp på stjernehimmelen når man pusser tennene, i et hjem som har all den komfort man trenger.

Drømmer du om en tidløs og innholdsrik villa med plass til alle du er glad i? Da er sjansen stor for at dette huset har det du ønsker deg. Her trives voksne og barn, og med soverom og bad i hver etasje blir det enkelt å leve sammen.
Aurora med karnapp er en større variant av vårt mestselgende hus, Hedda. Dette er en herskapelig bolig med overbygd inngangsparti og balkong med direkte utgang til terrassen på bakkeplan. Karnappet gir huset et flott arkitektonisk uttrykk og gir en større dybde til både hoved – og loftstuen.

HOVEDPLAN

Et praktisk inngangsparti leder til en stor hall som gir huset et imponerende førsteinntrykk. Fra hallen er det direkte tilgang til WC, vaskerom og teknisk rom. Et romslig kjøkken gir plass til venner og familie rundt spisebordet, ekstra skapplass og muligheter for kreative løsninger tilpasset familiesituasjonen. Fra kjøkkenet er det tilgang til bod for praktisk oppbevaring av ting som benyttes i hverdagen. Hovedstuen er lys og trivelig og kan innredes med flere sittegrupper og ildstedet er plassert som et naturlig fokuspunkt.

LOFTSPLAN

Loftet inneholder en sentral stue med tilgang til 4 soverom, 2 boder og et stort bad med takvindu som kaster et innbydende dagslys over rommet. Karnappet gjør stuen romslig og innbydende og har utgang til en overbygd balkong.

Vil du få huskatalogen fra Overhalla Hus i posten?
Vil du få huskatalogen fra Overhalla Hus i posten?

Denne katalogen inneholder alt du trenger å vite om ditt drømmehus.

Bestill huskatalog