Berit

Hvorfor være stor når man kan være lykkelig som liten? Berit er hjemmet for deg som vil ha en ryddig og oversiktlig hverdag, som herre i eget hus.

  • Bruksareal 86 m²
  • Bebygd areal 101 m²
  • Største lengde 11.4 m
  • Største bredde 8.4 m
  • Soverom 2
  • Bad/WC 1
  • Etasjer 1

Et pittoresk inngangsparti med overbygg leder deg inn til en romslig gang med tilgang til innendørs bod. Ideell ekstra lagringsplass for ytterklær, skosamling eller hundebur, om en firebeint venn har funnet veien hjem sammen med deg.

To skritt fra badet ligger hovedsoverommet, som med sine 13 m² som er mer enn stort nok til å romme en stor dobbeltseng. Vegg i vegg finner du soverom nummer to. Perfekt som barneværelse, gjesterom, eller kontor. Om du er av den mer musikalske typen, hvorfor ikke la det bli ditt eget musikkrom? Uten naboer på den andre siden av veggen, kan du skru opp, nesten så høyt som du vil.

Vil du vite mer?
Our consultant from Overhalla Hus will gladly answer your questions.

En fleksibel stue- og kjøkkenløsning på 38 m² gir plass nok til å innrede med både spisebord ekstra skap, eller flere sittegrupper. Med tilrettelagt område for sentralt plassert ildsted, holdes huset lunt, lyst og varmt, selv om høstmørket nærmer seg og gradestokken snirkler seg mot nullpunktet.

For månedene der kvikksølvet kravler oppover, tar du turen ut fra stua der du finner egen utgang til terrasse. Om du ikke stoler på at himmelen holder seg blå, er det heldigvis lagt til rette for å bygge tak over.

Som eier av egne fire vegger, bestemmer du ditt eget tempo, dine egne regler, og ditt eget volum i hverdagen. Med 102 m² over én etasje gjør Berit din huseierdrøm til en kompakt realitet.

Ditt eget tempo, dine egne regler, og ditt eget volum i hverdagen.

Tegninger

Vil du se pris og gjør dine tilpasninger av dette huset?

Har du spørsmål?
Our consultant from Overhalla Hus will gladly answer your questions.