Carmen

Allerede før man kommer innendørs ser du at Carmen er et hus med gode løsninger for familier med mange jern i ilden.

  • Bruksareal 219 m²
  • Bebygd areal 142 m²
  • Største lengde 12 m
  • Største bredde 13.2 m
  • Soverom 4
  • Bad/WC 2
  • Etasjer 2

Parker bilene i den store garasjen. Det er plass til to, i tillegg til bod og teknisk rom. Vreng av sølete parkdresser, svette sykkelbukser og våte vadestøvler i boden utenfor inngangsdøren. Rett innenfor finner du vaskerom og bad. Med andre ord, smarte løsninger for en aktiv flokk, hjemvendt etter en dag fylt med eventyr.

I første etasje finner man i tillegg to soverom, samt TV-stue/soverom, der både små og store utforskere kan slappe av mellom slagene.

Vil du vite mer?
Our consultant Ola Seem from Overhalla Hus will gladly answer your questions.

Trappa til andre etasje leder rett inn i en stor stue, godt opplyst av store vindusflater. Her er det god plass til både filmkveld, bursdagsfeiring og selskap med familie og venner. Det største soverommet i andre etasje har et garderoberom. Her er det lett å holde orden på klær og sko. Vegg i vegg ligger hjemmekontoret, eller enda et soverom om behovet skulle melde seg. Og med bad nummer to like ved, skulle den heftigste morgenkøen kunne unngås, for en smidig start på dagen.

Og med bad nummer to like ved, skulle den heftigste morgenkøen kunne unngås, for en smidig start på dagen.

Ved siden av stua ligger det 30 m² store kjøkkenet. Her er det både benkplass, kjøkkenøy og rom til spisebord. Og med egen kjøkkenbod går man aldri tom for lagringsplass. Har man en særdeles aktiv flokk å passe på, kan det kanskje være en idé å utruste den som spiskammer.

Fra kjøkkenet har man tilgang til en raus balkong med overbygg. En utmerket plass for utemiddag, grilling eller for å nyte late dager i stekende sommersol.

Carmen byr på to etasjer der ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Smarte løsninger, for en aktiv familie.

Fra kjøkkenet har man tilgang til en raus balkong med overbygg.

Rom- og plantegning

Vil du se pris og gjør dine tilpasninger av dette huset?

Vil du vite mer?
Our consultant from Overhalla Hus will gladly answer your questions.