Cora

To etasjer med fire soverom, tre bad, to balkonger og et kombinert kjøkken og stue med utallige innredningsmuligheter, gjør Cora til et valg som passer for hele familien.

  • Bruksareal 209 m²
  • Bebygd areal 200 m²
  • Største lengde 21 m
  • Største bredde 11.4 m
  • Soverom 4
  • Bad/WC 2
  • Etasjer 2

Etter en aktiv og givende dag sammen med familien kommer du hjem til Cora – et moderne og stilrent hus, med 200 kvadratmeter over to etasjer. Kanskje har dere vært på stranda, i alpinbakken eller på fisketur på fjellet? Når bilen er på plass i carporten, kan du uansett henge fra deg alt fra våte badebukser til svette alpinklær eller flokete fiskesnører i boden like ved. Og har du utstyr du gjerne vil oppbevare innendørs, finner du en hendig plassert klesbod, like innenfor inngangsdøra.

Med tre soverom og to bad plassert i første etasje, kan turslitne unger raskt finne roen til kvelds. Her ligger det også et rom på 19 kvadratmeter, tiltenkt stue eller gjesterom. Med riktig innredning, kan dette bli en perfekt plass der de yngste kan tilbringe siste rest av dagen, før de gjespende finner veien til hvert sitt soverom.

Vil du vite mer?
Our consultant Ola Seem from Overhalla Hus will gladly answer your questions.

Fra andre etasje, i et kombinert kjøkken og stue på hele 76 kvadratmeter, hører du resten av huset falle til ro. Her er det nok plass til å innrede med flere sofakroker, spisebord og kjøkkenøy. Og nok med rom for hele gjengen, når huset atter en gang våkner til liv til morgenen. Foreløpig er det stille, og fortsatt noen timer igjen av kvelden. Om du føler for mer sol, kan du få med deg solnedgangen takket være balkong både foran og bak på huset. Eventuelt kan du finne veien til en sofakrok, og planlegge å våkne sammen med sola, med frokost i friluft.

«Om du føler for mer sol, kan du få med deg solnedgangen takket være balkong både foran og bak på huset.»

Veien fra badet til soverommet i andre etasje er kort. Etter et varmende bad, eller en forfriskende dusj, er det nesten så man kan høre senga lokke allerede derfra. Soverommet, som er på romslige 13 kvadratmeter, har også en egen bod som gjør det enklere å holde orden. Når du legger hodet ned på puta tenker du fiskeutstyret du har klargjort til i morgen, og ikke alle de trivielle bekymringene Cora har befridd deg for. 

Soverommet, som er på romslige 13 kvadratmeter, har også en egen bod som gjør det enklere å holde orden.
Storfamilien
Den moderne familien består ofte av mine, dine og våre barn. Hva er viktige ting å tenke på når storfamilien skal bygge hus?Les artikkelen
Cora inngangsparti

Rom- og plantegning

Vil du se pris og gjør dine tilpasninger av dette huset?

Vil du vite mer?
Our consultant from Overhalla Hus will gladly answer your questions.