Hedda med ark

Været skifter fort her til lands. I det ene øyeblikket er det sol fra klar himmel, i det neste øser regnet ned. Men hva gjør vel det når man enkelt kan bevege seg mellom ute-og inneområdene?

Rene linjer og et eksklusivt uttrykk gjør Hedda med ark til en svært tidløs og populær hustype. Denne varianten i Hedda-serien har ark i stedet for karnapp. Arken, sammen med den overbygde terrassen i både hoved-og loftetasjen, gir huset et flott og eksklusivt uttrykk. Dersom du ønsker en stue med rene linjer og færre vinkler, får du dette med denne hustypen. Planløsningen i resten av huset har den samme praktiske tilnærmingen som de andre Hedda – husene.

HOVEDPLAN

Den store hallen i inngangspartiet har enkel tilgang til vaskerom og WC, så når barna løper inn til toalettet med skitne sko, slipper du fotspor i hele huset. I hallen finner du også trapp til andre etasje og tilgang til stue, kjøkken og et ekstra soverom. Kjøkkenet er lyst og romslig med egen matbod. Her er det plass nok til å innrede med spisebord til mange gjester, TV-krok, med mer. Her kan du lukke øynene og tenke tilbake på koselige middager med familie og venner. Hovedstuen er lys og trivelig og kan innredes med flere sittegrupper. Eventuelt kan stuen utvides ved å omdisponere tilliggende kontor/soverom.

LOFTSPLAN

På loftet er det en sentral stue med tilgang til hovedbad og inntil fire soverom. Hovedsoverommet har tilliggende walk-in-closet. Stuen er lys og trivelig, og alle rom har god takhøyde – noe som gir god romfølelse.

Vil du få huskatalogen fra Overhalla Hus i posten?
Vil du få huskatalogen fra Overhalla Hus i posten?

Denne katalogen inneholder alt du trenger å vite om ditt drømmehus.

Bestill huskatalog