Hedda med bod

Garasjen blir ikke like stappende full når man har en bod lett tilgjengelig. Et hus for dere som holder høyt aktivitetsnivå, og liker å ha det ryddig.

I denne hustypen får du plass til alt du trenger – og litt til. Dette huset er særdeles godt egnet for en aktiv familie med behov for gode oppbevaringsløsninger. Dette er en variant i Hedda-serien som i tillegg til karnapp har en praktisk utvendig bod. I denne villaen får du overbyggd inngangsparti, og fra stuen har du direkte tilgang til terrassen på bakkeplan. Alle familiemedlemmene har på denne måten lett tilgang til både ute-og inneområder.

HOVEDPLAN

Den store hallen i inngangspartiet har enkel tilgang til vaskerom og WC, så når barna løper inn til toalettet med skitne sko, slipper du fotspor i hele huset. I hallen finner du også trapp til andre etasje og tilgang til stue, kjøkken og et ekstra soverom. Kjøkkenet er lyst og romslig med egen matbod. Her er det plass nok til å innrede med spisebord til mange gjester, TV-krok, med mer. Her kan du lukke øynene og tenke tilbake på koselige middager med familie og venner. Hovedstuen er lys og trivelig og kan innredes med flere sittegrupper. Eventuelt kan stuen utvides ved å omdisponere tilliggende kontor/soverom.

LOFTSPLAN

På loftet er det en sentral stue med tilgang til hovedbad og fire soverom. Hovedsoverommet har tilliggende walk-in-closet. Stuen er lys og trivelig, og alle rom i denne etasjen har god takhøyde – noe som gir god romfølelse.

Vil du få huskatalogen fra Overhalla Hus i posten?
Vil du få huskatalogen fra Overhalla Hus i posten?

Denne katalogen inneholder alt du trenger å vite om ditt drømmehus.

Bestill huskatalog