Hedda med halvvalm

Det er ikke bestandig man vet hvordan man vil ha det før man har flyttet inn i et hus. Da er det godt å ha plass nok til å omgruppere og lage ulike seksjoner, slik at stua passer perfekt til deg og dine gjøremål.

En svært innholdsrik villa med loft og takoppløft. Sammen med store vinduer gir det følelsen av rom, lys og plass. Denne variasjonen har fått halvvalmet tak ved gavlene og overbygd inngangsparti. Halvvalmen gir huset et fyldigere uttrykk selv om hustypen, med sine 4 soverom, er det et av de minste i Hedda-serien. Mange av romløsningene er de samme, men loftstuen har her fått et annet uttrykk.

HOVEDPLAN

Den store hallen i inngangspartiet har enkel tilgang til vaskerom og WC, så når barna løper inn til toalettet med skitne sko, slipper du fotspor i hele huset. I hallen finner du også trapp til andre etasje og tilgang til stue, kjøkken og et ekstra soverom. Kjøkkenet er lyst og romslig med egen matbod. Her er det plass nok til å innrede med spisebord til mange gjester, TV-krok, med mer. Her kan du lukke øynene og tenke tilbake på koselige middager med familie og venner. Hovedstuen er lys og trivelig og kan innredes med flere sittegrupper. Eventuelt kan stuen utvides ved å omdisponere tilliggende kontor/soverom.

LOFTSPLAN

Du kommer opp til en romslig stue med tilgang til hovedbad og tre soverom. Stuen er lys og trivelig, og har direkte utgang til overbygget balkong på hver side av huset. Dette gir også god gjennomlysning i de sentrale områdene av loftstuen.

Vil du få huskatalogen fra Overhalla Hus i posten?
Vil du få huskatalogen fra Overhalla Hus i posten?

Denne katalogen inneholder alt du trenger å vite om ditt drømmehus.

Bestill huskatalog