Hedda med karnapp

Du kjenner med en gang du kommer inn i et rom, om det er et trivelig sted å være. Et karnapp gjør noe med romfølelsen, og gir et lite ekstra snev av luksus i hverdagen.

Hedda med karnapp er en stor og klassisk villa med mye lys – takket være store vinduer. Gode romløsninger og trivelig atmosfære har gjort dette til en av våre bestselgere og spesielt barnefamilier har forelsket seg i våre hus i Heddaserien. Denne varianten av våre Hedda-hus har et karnapp som gir en ekstra dybde i begge etasjer. I karnappet er det balkongdører som fører ut fra stuen på hovedplanet og fra loftstuen.

HOVEDPLAN

Den store hallen i inngangspartiet har enkel tilgang til vaskerom og WC, så når barna løper inn til toalettet med skitne sko, slipper du fotspor i hele huset. I hallen finner du også trapp til andre etasje og tilgang til stue, kjøkken og et ekstra soverom. Kjøkkenet er lyst og romslig med egen matbod. Her er det plass nok til å innrede med spisebord til mange gjester, TV-krok, med mer. Her kan du lukke øynene og tenke tilbake på koselige middager med familie og venner. Hovedstuen er lys og trivelig og kan innredes med flere sittegrupper. Eventuelt kan stuen utvides ved å omdisponere tilliggende kontor/soverom.

LOFTSPLAN

På loftet er det en sentral stue med tilgang til hovedbad og inntil fire soverom. Hovedsoverommet har tilliggende walk-in-closet. Stuen er lys og trivelig, og alle rom har god takhøyde – noe som gir god romfølelse.

Vil du få huskatalogen fra Overhalla Hus i posten?
Vil du få huskatalogen fra Overhalla Hus i posten?

Denne katalogen inneholder alt du trenger å vite om ditt drømmehus.

Bestill huskatalog