Hedda

Med karnapp får Hedda et klassisk, nærmest tidløst preg – en fasade som garantert spiller hovedrollen i mang en drøm om huset på landet.

  • Bruksareal 221 m²
  • Bebygd areal 137 m²
  • Største lengde 13.8 m
  • Største bredde 12.0 m
  • Soverom 5
  • Bad/WC 2
  • Etasjer 2

Ikke la det bli med fantasien! Hedda er en stor og karakteristisk villa, med veluttenkte romløsninger og en harmonisk atmosfære. Disse kvalitetene har gjort dette til en av våre bestselgere. Karnappet gir ekstra dybde i begge etasjer, i tillegg til den tradisjonelle silhuetten som sklir rett inn i hvilket som helst nabolag.

En stor hall ved inngangspartiet gir deg enkel tilgang til vaskerom og baderom. En perfekt løsning for å slippe fotspor i hele huset, når barna løper inn til toalettet med skitne sko, etter en lang formiddag som politi og røver. Når røverne blir slitne, tar de turen inn til et lyst og romslig kjøkken, for å fylle på med energi. Her er det eget spiskammer, så faren for å gå tom for mat er liten, uansett hvor mange politikonstabler de har i hælene. Og om banden har ro i seg til å sitte ned til middag, er kjøkkenet mer enn stort nok for et spisebord verdig både Ali Baba og de 40 små.

I tillegg til et soverom, ideelt plassert for gjester, er resten av første etasje viet stueplass på 40 kvadratmeter, inkludert karnappet. Her finner man en hendig plassert balkongdør til utsiden – perfekt for å slippe ut bråkete banditter, eller inn en sval solgangsbris, lukten av sjøen, eller fuglekvitteret som varsler om at våren er i anmarsj.

 

Vil du vite mer?
Our consultant Ola Seem from Overhalla Hus will gladly answer your questions.

Andre etasje er raust anlagt med soverom. Hele fire, der hovedsoverom kommer med tilliggende walk-in-closet. Skulle du ha behov for mer lagringsplass, har du en hendig bod på over fem kvadratmeter. Og med så mange soverom på samme etasje, kommer det godt med at bad nummer to ligger sentralt plassert.

Når kvelden senker seg, og bandittene og politiet har forhandlet fram en våpenhvile, er loftstua et naturlig samlingsrom. Med 32 kvadratmeter boltreplass, kan siste energirest klemmes ut, enten det er med TV-spill, bordhockey eller film- og godterikveld. Her finner du også balkong-utgang i karnappet. Et utmerket utkikkspunkt fra høyden, skulle en av banden fortsatt være på frifot.

Hovedsoverom kommer med tilliggende walk-in-closet.

Rom- og plantegning

Vil du se pris og gjør dine tilpasninger av dette huset?

Vil du vite mer?
Our consultant from Overhalla Hus will gladly answer your questions.