Hedvig

Er det noe vi alle er avhengige av, er det mat. Og hva er vel hyggeligere enn å samles rundt bordet i et koselig og funksjonelt kjøkken, enten det er til frokost, middag eller kveldsmat?

Med balkong over inngangspartiet, stor stue som kan deles inn i flere seksjoner og mange soverom, får du opplevelsen av komfort og åpenhet.

HOVEDPLAN

Hedvig gir deg muligheter til å trives i lang tid. Med tilgang til både WC, vaskerom, kjøkken og et soverom i første etasje, kan man se for seg mange gode år her. Har man ikke behov for fem soverom, kan det ekstra rommet i denne etasjen gjøres om til både bod, kontor/arbeidsrom, lekerom eller en hjemmekino. Stuen er lys og åpen har tilgang til overbygd veranda og hageområde. Kjøkkenet har god plass til hele familien og med en tilhørende kjøkkenbod har man alle muligheter til å skape en trivelig atmosfære med minneverdige måltider og samvær.

LOFTSPLAN

På loftet finner du en romslig, sentral loftstue med tilgang til hovedbad, 4 soverom og bod. Stuen er lys og trivelig og har utgang til overbygget balkong. Stuen og soverommet i midten har en takhøyde på 2,4 m.

Vil du få huskatalogen fra Overhalla Hus i posten?
Vil du få huskatalogen fra Overhalla Hus i posten?

Denne katalogen inneholder alt du trenger å vite om ditt drømmehus.

Bestill huskatalog