Isadora

Isadora er for mange selve symbolet på den herskapelige husdrømmen. Med den åpne trappen i hallen setter denne hustypen standarden ved første øyekast.

  • Bruksareal 315 m²
  • Bebygd areal 238 m²
  • Største lengde 25.02 m
  • Største bredde 13.8 m
  • Soverom 6
  • Bad/WC 2
  • Etasjer 2
  • Egnet for skrått terreng
Isadora
Vil du vite mer?
Our consultant Ola Seem from Overhalla Hus will gladly answer your questions.

Den ultimate husdrømmen

Et herskapelig hus er for mange den ultimate husdrømmen. Isadora kan gjøre den drømmen til virkelighet. Allerede ved ankomst kan man få følelsen av hvordan dette huset er. Den doble inngangsdøren og vakre søyler gir et ekslusivt førsteinntrykk.

I en hektisk hverdag med sølete barn og husdyr er det også viktig med en praktisk tilnærming. Huset har derfor en egen inngang til vaskerom og bad – hvor man kan henge av seg og tørke skitne og våte klær når man kommer inn etter en lang dag på jobb eller en tur i skogen.

To bad og stort vaskerom med egen inngang gjør huset både lekkert og svært praktisk i hverdagen

Luksus i hverdagen

I den romslige hallen er det godt med lys og luft og den store herskapelige trappen går opp til stuen i andre etasje. Trappen har inngang fra begge sider og gir et sjenerøst preg på inngangen til huset. Her kan barna løpe om kapp fra flere rom og opp til soveromsavdelingen.

Stuen består av to arker og har mange store vindusflater som gir godt lys til alle rom. Hovedplassen er dedikert til et stort spisebord hvor man kan samle hele familien og venner til måltider og gode samtaler. Det romslige kjøkkenet har i tillegg en fantastisk plass til en kjøkkenkrok med et bord som passer til familien i hverdagen. Eller bare til å ta en kopp kaffe mens solen står opp og huset fortsatt sover. Stuen har to sitteområder med godt dagslys.

Loftstuen i andre etasje har mange muligheter. Den kan bli et rom hvor man kan trekke seg tilbake eller det kan bli barnas lekeområde og TV rom. Med 5 soverom, bad og stor garderobe er dette husets mest private område. Det er i tillegg plass til et kontor og to luftebalkonger så her er det virkelig mulighet for at alle kan finne sitt favorittrom.

Med til sammen seks soverom har Isadora god plass til hele familien og gjester som kommer på besøk. Huset er virkelig en perle som man kan drømme seg bort i. I tillegg er det praktisk innrettet slik at hverdagen kan gå best mulig.

Storfamilien
Den moderne familien består ofte av mine, dine og våre barn. Hva er viktige ting å tenke på når storfamilien skal bygge hus?Les artikkelen
Kjøkkenet har en praktisk øy i tillegg til en spisekrok ved de store flotte vinduene

Rom- og plantegning

Vil du se pris og gjør dine tilpasninger av dette huset?

Vil du vite mer?
Our consultant from Overhalla Hus will gladly answer your questions.