Linda

Når alt av praktiske gjøremål kan gjøres i en annen del av huset, blir oppholdsrommene stedet for å fokusere på det viktigste i livet; dine aller nærmeste.

Denne smakfulle villaen har gode planløsninger som gir en behagelig romfølelse på Loftsplanet. Overbygd balkong og inngangsparti gir mulighet for å åpne huset mot utvendige rom samt tilgang til avslappende skjermede områder i le for det norske været.

HOVEDPLAN

Med tilgang til både WC, vaskerom og bod i den romslige hallen, setter Linda standarden for hvordan en anvendelig planløsning kan gjøre hverdagen lettere for hele familien. Når man i tillegg finner en utvendig bod i tilknytning til denne etasjen har man alt av klær og utstyr man trenger i farten. Romløsningen på dette planet gir muligheter for mange kreative løsninger som kan tilpasses behovet til hver enkelt familie.

LOFTSPLAN

De mange mulighetene dette huset gir, fortsetter også på loftsplanet. Her kan hovedrommet innredes til en skjermet TV –stue eller som en rolig komfortabel avstikker fra resten av huset. Husets tre soverom er også på dette planet sammen med et stort og komfortabelt bad. Den romslige boden kan enten brukes til oppbevaring eller som en felles walk-in-closet for hele familien.

Vil du få huskatalogen fra Overhalla Hus i posten?
Vil du få huskatalogen fra Overhalla Hus i posten?

Denne katalogen inneholder alt du trenger å vite om ditt drømmehus.

Bestill huskatalog