Live

Stilrent og moderne atriumhus med luftige flater og smarte løsninger. Live gjør det enkelt å kombinere en hektisk hverdag med ro og avslapping, takket være sine to fløyer og sitt myke design.

  • Bruksareal 154 m²
  • Bebygd areal 206 m²
  • Største lengde 19.2 m
  • Største bredde 10.8 m
  • Soverom 3
  • Bad/WC 2
  • Etasjer 1

Atriumhus ble først designet i Tyskland, og er i dag en favoritt blant mange boligeiere på grunn av den stilfulle og smarte inndelingen i fløyer og soner. Husmodellen Live byr på store vindusflater og ekstra takhøyde, og inviterer dermed naturen og lyset inn i hjemmet.

Med sin klassiske atrium-stil har denne husmodellen også et innbydende, lunt uteområde som er naturlig skjermet fra begge sider - et perfekt sted å nyte sene sommerkvelder i le for vinden.

Vil du vite mer?
Our consultant Ola Seem from Overhalla Hus will gladly answer your questions.

Praktisk og moderne

Live er delt inn i to fløyer for å enkelt skille oppholdsrom fra soveværelser. De to fløyene er stilrent koblet sammen med en flott og romslig hall i midten.

På den ene siden ligger stue og kjøkken med store vindusflater og ekstra takhøyde, samt en koselig TV-stue som også kan brukes som soverom. Kjøkkensonen er strategisk plassert innerst i fløyen til oppholdsrommet. Den delvis åpne løsningen skaper en lun atmosfære hvor kreative matretter kan diskes opp, mens sultne gjester kan underholdes fra stuen.

På den andre siden av hallen finner du tre romslige soverom, to bad og et vaskerom. Fra både hallen og vaskerommet har man direkte utgang til bakhagen, et smart grep for å ta unna skitne klær uten å måtte gå gjennom hele huset, eller skylle av en firbeint venn etter en lengre tur.

Ved å skille soverom fra oppholdsrom, er det enkelt å holde det stille og fredelig for de som sover, mens man selv er våken - ideelt både for store og små.

 

Store vindusflater og ekstra takhøyde, og inviterer dermed naturen og lyset inn i hjemmet
bygge bolig? Dette må du tenke på nå
Mange er usikre på om de skal forfølge boligdrømmen under pandemien. Med trygg inntekt i sikte og historisk lav rente, er risikoen lav, mener vår samarbeidspartner DNB.Les artikkelen

Bygd for et langt liv

Live gjør hverdagen enkel, og med sin smarte planløsning er det lett å tilpasse hjemmet etter livets løp og behov. Ved å samle alt på ett plan, er Live et hjem hvor barna kan få vokse opp, og hvor man kan bli gamle sammen.

Nyt lange sommerdager i den skjermede hagen, og oppdag de smarte løsningene med vaskerom, soveromsfløy og lyse, luftige oppholdsrom. Sitt i sofaen og beundre naturen gjennom vinduene mens årstidene glir forbi, og kjenn på følelsen av å bare være hjemme.

Med sin smarte planløsning er det lett å tilpasse hjemmet etter livsløp og behov

Rom- og plantegning

Vil du se pris og gjør dine tilpasninger av dette huset?

Vil du vite mer?
Our consultant Knut Erik Henrikø from Overhalla Hus will gladly answer your questions.