Mali

Med sin kompakte og praktiske størrelse er Mali et akkurat passe stort hus – enten du nyter soloppgangen fra kjøkkenbordet for deg selv, eller om du har en syvsover du venter på.

  • Bruksareal 94 m²
  • Bebygd areal 132 m²
  • Største lengde 13.2 m
  • Største bredde 10.2 m
  • Soverom 2
  • Bad/WC 1
  • Etasjer 1

Heng fra deg hverdagsstresset i den store gangen, eller hold hjemmelivet ekstra ryddig takket være en romslig innendørs bod. Her er det plass til tursekker, vintertøy, sølepyttstøvler og gitaren det var meningen du skulle lære å traktere. Alt man har bruk for, sånn en gang i blant.

Vil du vite mer?
Our consultant Ola Seem from Overhalla Hus will gladly answer your questions.

En god natts søvn

Med et 14 m² soverom er alt lagt til rette for en god natts søvn, enten du velger å innrede det med dobbelseng eller en royal ladestasjon for én. Og etter å ha stått opp, finnes ingenting mer trivelig enn å høre på putringen fra kaffetrakteren. Mens du venter på dagens første varme, oppkvikkende kopp, dekker du på bordet. Kanskje forbereder du en ekstra stor frokost, for med to soverom har Mali rom for overnattingsgjester.

Lunt og varmt

Om du er glad i naturlig oppvarming ligger alt til rette for at du kan utstyre ditt kombinerte stue og kjøkken med en vedovn, som kan holde alle de 40 kvadratmeterne lune og varme. Skap- og benkplass i fleng, gjør at frokosten forberedes i en fei, og finner veien til spisebordet. Det viktigste er tross alt å kose seg når man først har tid. Alene, i tospann, eller med gjester rundt bordet, Mali gir deg et fullkomment hjem i én etasje.

Mali gir deg et fullkomment hjem i én etasje.

Rom- og plantegning

Vil du se pris og gjør dine tilpasninger av dette huset?

Vil du vite mer?
Our consultant from Overhalla Hus will gladly answer your questions.