Milla Moderne

De små tingene i livet er ofte de man setter mest pris på når det er ekstra travelt, som å kunne gå rett fra bilen og inn på vaskerommet med svette klær etter tur eller trening. Et hus for dere som vil ha komfort, uten at det trenger å være så stort.

Hovedinngangen ligger sentralt til og gir tilgang til et vindfang med en praktisk skyvedørsgarderobe og plass til sko og jakker til gjester som kommer på besøk.

1. ETASJE

Carporten under balkongen har direkte tilgang til vaskerom og bad som er en praktisk inngang i hverdagen for hele familien. Med tilknyttet utvendig bod har man alt man trenger. Vaskerommet leder inn til hallen med trapp opp til andre etasje samt tilgang til tre soverom.

2. ETASJE

Trappen leder opp til en stor stue som kan deles inn i to ulike soner. Det romslige kjøkkenet ligger godt skjermet fra stueområdet og har store vindusflater som gir godt med lys. En praktisk bod er tilknyttet kjøkkeninnredningen og gir mulighet for god oppbevaringsplass. Her er det god plass til spisebord og mange gjester. Dette er huset for deg som liker rene, enkle linjer med god arealutnyttelse. Her får du alt du behøver – på litt mindre plass.

Vil du få huskatalogen fra Overhalla Hus i posten?
Vil du få huskatalogen fra Overhalla Hus i posten?

Denne katalogen inneholder alt du trenger å vite om ditt drømmehus.

Bestill huskatalog