Miranda

Hverdagen er todelt. På den ene siden trenger vi selskap, aktiviteter, liv og røre, men uten privatliv og god søvn fungerer vi ikke. En enkel løsning på dette er stue og kjøkken i én sone, og soverom i den andre.

  • Bruksareal 146 m²
  • Bebygd areal 168 m²
  • Største lengde 18 m
  • Største bredde 12.6 m
  • Soverom 4
  • Bad/WC 2
  • Etasjer 1

Umiddelbart legger man merke til de moderne skråtakene, og de høye vinduene, som bidrar til å skape en lys og innbydende atmosfære gjennom hele huset. Bygget deles i midten, av et inngangsparti med tak, som holder deg både tørr og trygg for vær og vind, før du kommer inn til gangen.

På den ene siden leder gangen inn til Mirandas sosiale alibi, en delvis kombinert kjøkken og stue på hele 50 kvadratmeter. På kjøkkenet er det godt med plass til både spisebord og ekstra skap. Her ligger alt til rette for vellykkede valentinsdag-middager, ferskfisk-aften med familie, eller søndagsvafler med venner. Når man i tillegg kan skilte med egen kjøkkenbod på 5 kvadratmeter, spiller det ingen rolle hvor mange som måtte finne på å stikke innom. De beste selskapene er jo ofte de som oppstår litt spontant.

Vil du vite mer?
Our consultant Ola Seem from Overhalla Hus will gladly answer your questions.

Etter et godt måltid, blir man ofte døsig. Da passer det fint at den vinkelformede stua gir litt skjerming fra kjøkkenet, så får man fred når oppvaskmaskinen startes etter middagen. Eller så kan man ta seg en oppkvikkende tur ut i frisk luft. Fra stua er det nemlig utgang til terrasse på bakkeplan – et perfekt sted å nyte formiddagskaffen, på de dagene der sola byr på seg selv.

På den andre siden av huset, godt skjermet fra stue og kjøkken, ligger hele fire soverom. Her er det plass nok til en stor familie, eller en tilreisende tante og onkel på overnattingsbesøk. Hvis et av rommene skulle finne på å stå ubrukt, kan man med hell benytte det til for eksempel hjemmekontor. Og med toalett i begge sider av huset, får man en enkel og grei start på dagen. Skulle det ene være opptatt, kan man bare småtrippe over til den andre fløyen.

Et perfekt sted å nyte formiddagskaffen, på de dagene der sola byr på seg selv.

Tegninger

Vil du se pris og gjør dine tilpasninger av dette huset?