Nora

Åpen stue- og kjøkkenløsning er flott, men noen ganger kan det være en fordel å kunne lukke døra inn til kjøkkenet. For eksempel når pappa skal lage middag, mens mamma vil slappe av på sofaen.

  • Bruksareal 220 m²
  • Bebygd areal 133 m²
  • Største lengde 13.8 m
  • Største bredde 9.6 m
  • Soverom 4+1
  • Bad/WC 2
  • Etasjer 2
  • Egnet for skrått terreng

To fullkomne etasjer gjør Nora til et perfekt hus for deg som vil ha alburom, både inne og ute. Med sine klassiske, rene linjer, er Nora et hjem som passer inn i de fleste miljøer. Enten det er pyntelig plassert med utsikt til havet, eller omgitt av blomstrende epletrær og røde ripsbusker. Med to godt utrustede etasjer er dette et funksjonelt hus med utallige innrednings- og bruksmuligheter.

I første etasje, med direkte adgang fra gangen, finner du bad, dusj og vaskerom. En grei hjelpende hånd i den evige kampen om å holde det rent innendørs. Her finner du også inngang til kontoret – ideelt for deg med anledning til å arbeide hjemmefra, eller om du bare ønsker et eget rom for oppgavene som krever litt stille konsentrasjon.

Behagelige sommerdager

En 40 m² stor hovedstue åpner opp for ulike innredningsmuligheter, med flere sittegrupper. Ønsker man å utvide ytterligere, er det bare å omdisponere plassen fra hjemmekontoret, som ligger vegg i vegg. Og på behagelige sommerdager åpner du døren ut til terrassen, og slipper inn duften fra epletrærne utenfor.

La middagen bli en overraskelse! Med kjøkken i eget rom, blir det en hemmelighet hva som foregår der inne. Med egen spisestue kan du invitere både familie og venner til tapas-, taco-, eller lutefiskaften. Om du kløner litt, spiller det ingen rolle. Maten forberedes bak lukkede dører. Og med mulighet for å installere ildsted i spisestuen kan du få følelsen av å sitte på restaurant i Roma. Lørdagspizzaen blir aldri den samme.

Staselig balkong

I andre etasje, rundt den sentralt plasserte loftstuen, ligger fire soverom, et romslig bad med plass for både dusj og badekar, samt en praktisk bod på fem m². Fra loftstuen er det adkomst til en staselig balkong. Et ypperlig sted å bare nyte solnedgangen, eller når man ser seg nødt til å rope inn ungene, som har fortapt seg i en omgang lek i hagen, før leggetid.

Vil du vite mer?
Our consultant Ola Seem from Overhalla Hus will gladly answer your questions.

Rom- og plantegning

Vil du se pris og gjør dine tilpasninger av dette huset?

Vil du vite mer?
Our consultant from Overhalla Hus will gladly answer your questions.