Othelie

Hallen er lett å overse, men det er en svært viktig del av huset. Det er det første rommet man kommer til, og et sted man ofte blir stående en stund for å ønske gjester god tur hjem. Dobbeltdørene videre inn i huset er en av flere detaljer som er med på å gi Othelie sitt herskapelige preg.

Husets romslige vindfang leder deg til et virkelig eksklusivt og herskapelig uttrykk med dobbeltdører inn mot hallen. Med umiddelbar tilgang til vaskerom og WC er det ikke bare vakkert, men også praktisk.

1. ETASJE

Fra hallen er det tilgang til begge sider av huset før du kommer til husets hjerte – kjøkkenet. Med tre ulike soner i tilknytning til kjøkkenet kan man velge fritt hvilken løsning som passer den enkelte familie. Kjøkkenet har stor arbeidsplass og god oversikt med muligheter for kjøkkenøy midt i rommet. Med til sammen fem ulike soner i første etasje kan alle få muligheten til å lage seg sitt favorittrom.

2. ETASJE

Svingtrappen leder opp til en stor loftsstue tilknyttet kontor med luftebalkong. Er det behov for et stille rom der man kan få god arbeidsro er dette det perfekte stedet. I loftetasjen er det i tillegg fire soverom, romslig bad og to boder. Hovedsoverommet har også tilgang til en flott luftebalkong.

Vil du få huskatalogen fra Overhalla Hus i posten?
Vil du få huskatalogen fra Overhalla Hus i posten?

Denne katalogen inneholder alt du trenger å vite om ditt drømmehus.

Bestill huskatalog