Othelie

Allerede i gangen viser Othelie seg fra sin herskapelige side. Med detaljer som doble dører står man gjerne et ekstra øyeblikk her, mens man ønsker gjester velkommen.

  • Bruksareal 250 m²
  • Bebygd areal 153 m²
  • Største lengde 14.4 m
  • Største bredde 15.2 m
  • Soverom 6
  • Bad/WC 2
  • Etasjer 2

Første møte med Othelie er et lunt og beskyttende vindfang som geleider deg inn til en romslig gang. Herfra har du umiddelbar tilgang til vaskerom og WC – en praktisk plassering, noe alle med smårollinger eller aktive tenåringer i huset nok vil skrive under på.

Hovedsoverommet har også tilgang til en flott luftebalkong.
Vil du vite mer?
Our consultant Ola Seem from Overhalla Hus will gladly answer your questions.

Fra gangen har man tilgang til begge sider av huset, før du kommer til et kombinert kjøkken og stue på hele 65 kvadratmeter. Dette allrommet kan deles inn i tre ulike soner, som fritt kan benyttes ut fra hvilken løsning som passer hver enkelte familie. Med stor arbeidsplass, god oversikt, og mulighet for kjøkkenøy midt i rommet, står en godt rustet til enhver anledning. Fra livlige avslutninger med fotballaget, til litt mer høytidelige sammenkomster, som runddager og konfirmasjon med familie og nære på gjestelisten. For hverdagskvelden har man en koselig TV-stue på 15 kvadratmeter, som kan adskille av fra resten av området. Med til sammen fem ulike fellesområder i første etasje har alle muligheten til å lage seg sitt favorittrom.

Med til sammen fem ulike soner i første etasje kan alle få muligheten til å lage seg sitt favorittrom.

I andre etasje leder svingtrappen opp til en stor loftstue. Et rom de yngste i huset garantert setter pris på! Her kan superhelt-serier og TV-spillkvelder nytes, uten pinlige kommentarer fra de som vokste opp da «Derrick» og «Allo Allo» representerte det ypperste av fredagsunderholdning. Man trenger uansett ikke være alt for langt unna, for vegg i vegg ligger et beleilig kontorrom. Og med tilgang til luftebalkong fra kontoret, åpner man opp for både frisk luft og friske idéer, skulle skrivesperren sette inn.

Andre etasje er utstyrt med et sentralt plassert, og romslig bad. I tillegg til fire soverom er det to oppbevaringsboder som bidrar til å holde hverdagen så ryddig som mulig. Fra hovedsoverommet på hele 17 kvadratmeter, har du tilgang til luftebalkong. En behagelig mulighet for deg som liker å sove kjølig, eller våkne opp samtidig som småfuglene.

«...Og med tilgang til luftebalkong fra kontoret, åpner man opp for både frisk luft og friske idéer, skulle skrivesperren sette inn.»

Tegninger

Vil du se pris og gjør dine tilpasninger av dette huset?

Har du spørsmål?
Our consultant from Overhalla Hus will gladly answer your questions.