Ragnhild

Barna sover trygt og komfortabelt i første etasje, mens foreldrene har gjester eller nyter en avslappende stund i biblioteket i etasjen over. Dette huset passer for dere som liker å være sammen, men som samtidig setter pris på å kunne trekke seg tilbake når dere har behov for det.

Ragnhild er en av våre mest tradisjonsrike husmodeller og er et herskapelig hus med valmet tak, integrert garasje og stor balkong. I andre etasje finner du en stor stue med åpen kjøkkenløsning. Dette store dagligrommet åpner for mange aktiviteter og har i tillegg utgang direkte til balkongen. I denne boligen finner du soverommene og egen stue i førsteetasjen, og vaskerom og arbeidsrom i en egen fløy.

1.ETASJE

En stor hall med garderobeplass og direkte tilgang til teknisk rom og vaskerom danner førsteinntrykket i denne boligen. Videre består første etasje av en åpen og luftig hall med trapp til andre etasje, ett stort bad og ett mindre med dusj og WC, fem soverom, et walk-in-closet og en stor og lys stue. Her finner du også balkongdør ut mot terrasse på bakkeplan.

2.ETASJE

Den romslige, sentrale stuen i andre etasje har tilgang til kjøkken, arbeidsrom, WC, bibliotek, og direkte utgang til en stor balkong. Kjøkkenet er lyst og luftig med plass til spisebord og ekstra skap. Stuen kan innredes med flere sittegrupper og sentralt plassert ildsted.

Vil du få huskatalogen fra Overhalla Hus i posten?
Vil du få huskatalogen fra Overhalla Hus i posten?

Denne katalogen inneholder alt du trenger å vite om ditt drømmehus.

Bestill huskatalog