Rebekka moderne

Vi lengter etter det om vinteren, og om våren gir det oss ny energi og livsglede. Det er ingen tvil om at lys gjør noe med deg. Her kan du få det meste ut av dagens første solstråler og kveldens solnedganger.

  • Bruksareal 167 m²
  • Bebygd areal 195 m²
  • Største lengde 21.9 m
  • Største bredde 12.9 m
  • Soverom 4+1
  • Bad/WC 2
  • Etasjer 1

Denne varianten av vår populære husmodell Rebekka skiller seg ut med et skråtak og delvis åpen innvendig himling. Store vinduer gir fantastisk lys til oppholdsrommene, som er godt adskilt fra soveromsfløyen.

Her får man rene linjer og et moderne uttrykk i åpne rom, men samtidig gode muligheter til å trekke seg tilbake til den roligere delen av huset. Denne fløyen preges av hele fire soverom, og en tidsbesparende løsning med to bad. Ett stort, og et mindre til overs. Ideelt om familie eller overnattingsgjester skulle finne på å dele døgnrytme. I samme del finner du innendørs oppbevaringsbod. Et praktisk tilskudd til ethvert hjem med aktive tenåringer, eller utstyrsfrelste jobbsyklister som ikke lenger behøver å lete etter hjelm og sykkelpumpe før avreise.

Vil du vite mer?
Our consultant Knut Erik Henrikø from Overhalla Hus will gladly answer your questions.

Huset deles av et midtstilt inngangsparti, med adgang til et dedikert kontor. Kjekt å ha, for alle med anledning til å jobbe hjemmefra, eller for oppgavene som krever litt ekstra konsentrasjon. Det er ikke alle forunt å ha et eget stillerom, men her kan man fordype seg i jobb eller studier, uforstyrret fra resten av verden.

Herfra kan man rusle ut og nyte solen på en delvis overbygd og lun terasse.

Med romslig stue og kjøkken er det bare fantasien som setter grenser for innredningen. Her kan man dele inn i flere sittegrupper eller soner, enten man sverger til den ultimate hjemmekino-opplevelsen, med komfort i høysetet, eller ønsker å sette av plass for å invitere til middagsselskap. Det ene utelukker for så vidt ikke det andre, for med 60 tilgjengelige kvadratmeter, og en stue delt i vinkel, slipper man å inngå kompromiss.

Når våren smyger seg på er det koselig å følge med fra terrassen når trærne begynner å vise tegn til å våkne. Med utgang fra stua, kommer du tett opp til naturen, uten at du trenger termos til kaffen. Tar du deg litt ekstra god tid, finner du kanskje ut om du har fått en linerle, eller en rødstrupe som leieboer denne våren.

Endre taket?

Rebekka er en husmodell vi også har produsert som tradisjonell hustype med skråtak, og med valmet tak. Snakk med oss dersom du ønsker en annen utforming på taket.

Rom- og plantegning

Vil du se pris og gjør dine tilpasninger av dette huset?

Vil du vite mer?
Our consultant from Overhalla Hus will gladly answer your questions.