Rikke Moderne

Kjøkkenmaskiner er praktiske, men av og til er det godt å kunne rydde unna på kjøkkenbenken. Da er det nyttig med en egen bod i tilknytning til kjøkkenet, der du kan plassere alt du ikke umiddelbart har bruk for.

Med overbygd inngangsparti og carport slipper du både å børste snø av bilen og å måke snø rett utenfor døra. En praktisk utebod i tilknytning til carporten gjør det i tillegg enkelt å holde gårdsplassen ryddig for leker og annet utstyr.

1. ETASJE

Vindfanget har god plass til garderobeløsning og tilgang til en enkel trappehall. Med umiddelbar inngang til vaskerom/WC får man utnyttet plassen på en praktisk måte. Alle tre soverom er plassert i denne etasjen sammen med en innvendig bod og et romslig bad.

2. ETASJE

Andre etasje byr på spennende og annerledes romløsninger. Selv om dette huset er forholdsvis lite gjør en praktisk planløsning det til et hus med mange muligheter. I hver sin del av etasjen er det to stueløsninger hvor den ene sonen ligger i tilknytning til kjøkkenet. Det er kjøkkenet som har fått mest oppmerksomhet – og det bader i lys fra store vindusflater. Her ligger alt til rette for gode samtaler rundt middagsbordet i fred og ro fra TV-stuen som ligger godt skjermet på andre siden av huset. Kjøkkenet har i tillegg en praktisk bod som gjør at utstyr kan gjemmes unna. Ved den ene stueavdelingen er det et lite WC samt utgang til en stor terasse.

Vil du få huskatalogen fra Overhalla Hus i posten?
Vil du få huskatalogen fra Overhalla Hus i posten?

Denne katalogen inneholder alt du trenger å vite om ditt drømmehus.

Bestill huskatalog