Tuva Moderne

Skifting og rydding av klær blir en lek når klærne på nesten magisk vis forflytter seg direkte til vaskerommet via klessjakten i andre etasje. Et hus for dere som vil ha det bekvemt uten for mange dikkedarer.

På fremsiden av huset er inngangspartiet som gir tilgang til et lite vindfang. Dette partiet ligger diskret til og setter på mange måter standarden for resten av huset med ren og enkel arkitektur.

1. ETASJE

Fra vindfanget er det tilgang til en romslig hall med muligheter for en lang garderobeløsning. Fra hallen er det også tilgang til vaskerom/teknisk rom samt inngang til hovedrommene. Det første som møter deg er et lyst og trivelig kjøkken med gode arbeidsforhold og spisebord. Den ene delen av stuen ligger sentralt til ved kjøkkenavdelingen, men TV-stuen er litt mer skjermet og har muligheter for å kles inn med en lettvegg. Ved spisebordet er det utgang til hagen.

2. ETASJE

Alle husets fire soverom ligger i andre etasje. Sammen med et stort bad og en mindre sittegruppe utgjør dette en rolig del av huset. Det største soverommet har tilgang til en romslig luftebalkong med god oversikt over uteområdet. En herlig plass i morgensola! I denne etasjen er det tilrettelagt for en praktisk klessjakt som gjør ryddingen morsom for både store og små.

Vil du få huskatalogen fra Overhalla Hus i posten?
Vil du få huskatalogen fra Overhalla Hus i posten?

Denne katalogen inneholder alt du trenger å vite om ditt drømmehus.

Bestill huskatalog