hovedbilde-ingar-olsen-as

Ny forhandler i Selbu

Overhalla Hus tar nye steg og har nå signert forhandleravtale med Byggmester Ingar Olsen AS i Selbu Kommune i Sør-Trøndelag-Torsdag 5. November signerte daglig leder i Byggmester Ingar Olsen AS, Odd Arne Olsen, en forhandleravtale med Overhalla Hus. Avtalen omfatter salg og montasje av Overhalla Hus sine husmodeller i Selbu med omland.

Satser på Overhalla Hus

Overhalla Hus har i over 40 år utviklet, produsert og levert elementhus i hele landet. Konseptet er basert på levering av komplette byggesett som elementbygg, med innredning, tak, bad, kjøkken og ventilasjonsanlegg. Overhalla Hus har en av landets mest moderne produksjonslinjer og alle elementene produseres i fabrikken i Overhalla. Ved bruk av industriell bygging får kunden hurtig montering og kan raskt flytte inn i sin nye bolig. Når grunnmuren er støpt vil gode løsninger for smart montasje sørge for at det kun tar opp mot fire dager før huset er under tak.

Dette er bare noe av det Odd Arne Olsen i Selbu synes er viktig. – Noe av grunnen til at vi ønsker å forhandle hus fra Overhalla er den gode kvaliteten som blir produsert på kort tid.

Produksjonstiden ute på byggeplass går ned og man slipper mange fuktproblemer. Det gjør det veldig morsomt for både oss og kunden og bygge hus, sier Olsen

Overhalla Hus har til sammen 26 hustyper i sitt sortiment. Disse kan speilvendes, forlenges i lengde og leveres med ulike planløsninger, alt etter kundes ønsker og fleksibiliteten er stor. – For oss som er i et markedsområde hvor tomtene er relativt små er fleksibiliteten svært viktig, sier Olsen

Lokale områder i vekst

Salgssjef i Overhalla Hus, Stig Morten Paulsen, har stor tro på at de to firmaene skal klare å lykkes sammen. – Trøndelag er vårt hjemstedområde og er et marked som alltid har fokus hos oss og som vi ønsker å utvikle oss mer i. Det er et spennende område i stor utvikling og vår nye forhandler ligger også godt til i forhold til vekstområder rundt Trondheim som vi ønsker å se nærmere på, sier Paulsen. – Byggmester Ingar Olsen har dyktige, engasjerte ansatte og drivere som virkelig ønsker å se fremover og utvikle seg sammen med oss. Det passer oss perfekt, avslutter Paulsen.

Bred erfaring

Byggmester Ingar Olsen har 12  ansatte og holder til i nye kontor- og lagerlokaler på Kvellomyra i Selbu sentrum og har Neadalen (Selbu og Tydal) som  primære nedslagsfelt. De kjenner derfor lokalmarkedet svært godt, og vet viktigheten i å være fleksible og ha tette relasjoner til kundene. I tillegg bruker de kun lokale underentreprenører på sine byggeplasser, fra grunn til el- og rørinstallasjoner. Langt og godt samarbeid med disse er alltid noe som har og fortsatt vil komme kundene til gode. De har ambisjoner om å utvikle sitt firma i Trøndelag og Overhalla Hus har ambisjoner om å utvikle sitt forhandlernettverk. – Nå er det opp til oss sammen og selge oss enda bedre inn i markedet, sier salgssjef i Overhalla Hus, Stig Morten Paulsen.