bilde_kvalmil2

OM OVERHALLA HUS

Grunnlaget for vår suksess er at vi har klart å kombinere industriell tilvirkning og norsk håndverk. Selv med vårt avanserte utstyr og produksjonslinje er det våre mange erfarne snekkere og tømrere som er garantien for at ditt drømmehus blir en realitet.

Hos oss skjer det meste av husbyggingen innendørs. På vår fabrikk lager håndverkere med kjærlighet til faget elementene som senere settes sammen til et hus. Foruten tryggheten ved at din bolig blir produsert under tørre og sikre forhold, vil du også få oppleve at et bygg reises på din tomt i løpet av kort tid, ofte bare noen dager.

På nettsiden vår finner du et stort utvalg ferdige husmodeller, og vi har boliger som passer for alle. Her er hele spekteret; fra «hus for to» til større kvalitetsboliger for familier med flere barn. Våre ferdigprosjekterte hus er velprøvde og rimelige løsninger, men du kan selvsagt også gjøre egne endringer. Trenger du et ekstra soverom eller vil gjøre stua større, kan arkitektene våre tilpasse tegningene så de tilfredsstiller dine behov. Se våre husmodeller her

Å bygge et nytt hus kan ofte virke som en stor og komplisert oppgave. Velger du et av våre hus får du ikke bare en bolig, men også en kunnskapsrik samarbeidspartner. Våre erfarne prosjektledere og fagfolk hjelper deg i de ulike fasene av et byggeprosjekt, og gir råd om de valgene som må gjøres underveis. Les mer om byggeprosessen på neste side eller få en mer detaljert oversikt på våre nettsider.

Overhalla Hus har gjennom mer enn 50 år laget mange norske hjem. Ingen byggeprosjekt er like, men du kan være trygg på at kvaliteten og komforten alltid er den samme. Velkommen som kunde hos oss!