6-glade-huseiere

Fra husdrøm til drømmehus

Med en utsikt mange er forunt og rikelig med plass til familien på fem så det er det en drøm som har gått i oppfyllelse for Ingrid og Anders Bardal som akkurat har flyttet inn i sitt drømmehus på Løsberga.

Så var endelig dagen her. En husdrøm har gått i oppfyllelse for Ingrid og Anders Bardal som akkurat har flyttet inn i sitt nye hjem. Etter flere år i Trondheim, tok de valget om å flytte tilbake til hjembyen Steinkjer. Det hele startet høsten 2013, da de kjøpte tomt på Løsberga i Steinkjer. Våren 2014 gikk med til å gjøre seg kjent med ulike leverandører av hus. Valget falt på Overhalla Hus.

– Det var flere faktorer som gjorde at valget falt på Overhalla Hus. For det første følte vi at vi fikk til en veldig fin løsning på huset. Vi har tatt utgangspunkt i er husmodellen Nora som har blitt tilpasset etter våre behov og ønsker. De har vært gode å samarbeide med gjennom hele prosessen. Sammen med leverandør og forhandler Trøndelag Mur og Bygg har vi fått realisert drømmehuset i Tranebærvegen på Løsberga, forteller en glad og fornøyd Anders Bardal.

– Med fem familiemedlemmer, er det viktig med et stort nok hus og praktiske løsninger. Det føler har vi fått på plass, med kyndig hjelp. Med god utsikt over fjorden var det naturlig å velge andreetasjen som hovedetasje med kjøkken, oppholdsrom og stue. Her har vi store vindusflater i nordvestlig retning med fantastisk utsikt. Vi har en stor terrasse over garasjen med gode solforhold. Soverom, bad og vaskerom er plassert i førsteetasjen, sammen med gode lagringsmuligheter, med direkte adgang til garasjen. Det har vært mange runder frem og tilbake på ulike løsninger. Nå er drømmehuset ferdig og vi ser frem til å starte på vår nye tilværelse i nyhuset vårt, forteller Ingrid Bardal.

Vi gratulerer så mye til hele familien med nytt hjem!