Text: Jomar Sagmo, daglig leder for Overhalla Hus
Image: Jøran Wærdahl

Husmodeller

Finn ditt drømmehus, og se pris i huskalkulatoren.Se alle hus

Grunnlaget for vår suksess er at vi har klart å kombinere industriell tilvirkning og norsk håndverk. Selv med vårt avanserte utstyr og produksjonslinje er det våre mange erfarne snekkere og tømrere som er garantien for at ditt drømmehus blir en realitet. Foruten tryggheten ved at din bolig blir produsert under tørre og sikre forhold, vil du også få oppleve at et bygg reises på din tomt i løpet av kort tid, ofte bare et par dager.

På nettsiden vår finner du et stort utvalg ferdige husmodeller, og vi har boliger som passer for alle. Her er hele spekteret; fra «hus for to» og større kvalitetsboliger for familier med flere barn. Våre ferdigprosjekterte hus er velprøvde og rimelige løsninger, men du kan selvsagt også gjøre egne endringer. Trenger du et ekstra soverom eller gjøre stua større kan våre arkitekter tilpasse tegningene for å passe dine behov.

Les om byggeprosessen

Visit overhallahus.no

Å bygge et nytt hus kan ofte virke som en stor og komplisert oppgave. Velger du ett av våre hus får du ikke bare en bolig, men også en kunnskapsrik samarbeidspartner. Våre erfarne prosjektledere og fagfolk hjelper deg i de ulike fasene av et byggeprosjekt, og gir råd om de valgene som må gjøres underveis.

Overhalla Hus har gjennom snart 50 år laget mange norske hjem. Ingen byggeprosjekt er like, men du kan være trygg på at kvaliteten og komforten alltid er den samme.