Text: Overhalla Hus
Image: Overhalla Hus

Husmodeller

Finn ditt drømmehus, og se pris i huskalkulatoren.Se alle hus

Velger du en husmodell med to fulle etasjer får du et brukervennlig hus for hele familien. Friheten til å endre rommene etter behov er også på mange måter enklere med denne hustypen. En andreetasje med full takhøyde er enkel å møblere og du får plass til garderobeskap og hyller der du måtte ønske det.

Se alle husmodeller fra Overhalla Hus

Visit overhallahus.no

Overhalla Hus har både tradisjonelle og moderne husmodeller der hovedareal som kjøkken og stue finnes i andre etasje, noe som kan utnytte tomten på en god måte. Her er valgmulighetene mange, både når det gjelder arktitektonisk uttrykk og innredning. Overhalla Hus har 10 ulike husmodeller i denne kategorien. Her finner du en oversikt over husmodeller med to etasjer.

Milla Moderne

«Her får du alt du trenger – på litt mindre plass»

De små tingene i livet er ofte de man setter mest pris på når det er ekstra travelt, som å kunne gå rett fra bilen og inn på vaskerommet med svette klær etter tur eller trening. Et hus for dere som vil ha komfort, uten at det trenger å være så stort.

Hovedinngangen ligger sentralt til og gir tilgang til et vindfang med en praktisk skyvedørsgarderobe og plass til sko og jakker til gjester som kommer på besøk.

Inngangsparti
Milla Modernes front og inngangsparti. Det romslige kjøkkenet i andre etasje ligger godt skjermet fra stueområdet og har store vindusflater som gir godt med lys.
«Dette er huset for deg som liker rene, enkle linjer med god arealutnyttelse.»

Bakside

Othelie

«Dobbeltdører gir Othelie et herskapelig preg»

Hallen er lett å overse, men det er en svært viktig del av huset. Det er det første rommet man kommer til, og et sted man ofte blir stående en stund for å ønske gjester god tur hjem. Dobbeltdørene videre inn i huset er en av flere detaljer som er med på å gi Othelie sitt herskapelige preg.

Husets romslige vindfang leder deg til et virkelig eksklusivt og herskapelig uttrykk med dobbeltdører inn mot hallen. Med umiddelbar tilgang til vaskerom og WC er det ikke bare vakkert, men også praktisk.

Othelie front
Med til sammen fem ulike soner i første etasje kan alle få muligheten til å lage seg sitt favorittrom.
Soverom
Hovedsoverommet har også tilgang til en flott balkong.

 

Ingrid Moderne

«Ikke bare et hjem, men en livsstil»

Med to utendørs boder, egen carport og stor balkong med utgang fra kjøkkenet, er Ingrid Moderne ikke bare et hjem, men en livsstil.

Med praktisk hovedinngang direkte fra carport til første etasje er det enkelt å komme seg tørrskodd inn. Carporten inneholder sportsbod som gir lett og ryddig tilgang til utstyr som skal lastes inn i bilen.

Ingrid er mest populære husmodell hos Overhalla Hus
Ingrid Moderne er den mest populære husmodellen hos Overhalla Hus for tiden.
Detaljer fra det ene barnerommet
Første etasje inneholder tre soverom, stort bad og romslig TV-stue.
«Med direkte inngang til bod, vaskerom og stor skyvedørsgarderobe har den aktive familien god mulighet for å holde gangen fri for utstyr»

Med direkte inngang til bod, vaskerom og stor skyvedørsgarderobe har den aktive familien god mulighet for å holde gangen fri for utstyr. Soveromsavdelingen ligger i denne etasjen og inneholder tre soverom, stort bad og romslig TV-stue. Her er man godt skjermet dersom man ønsker å trekke seg tilbake når det er mye besøk eller andre ting som skjer i huset.

Gang