Ada

Gå morgendagen i møte sammen med Ada, et arealeffektivt og godt hjem utrustet med alt du trenger.

  • Bruksareal 108 m²
  • Bebygd areal 137 m²
  • Største lengde 14.4 m
  • Største bredde 10.8 m
  • Soverom 2
  • Bad/WC 1
  • Etasjer 1
«Med de store vindusflatene kommer du nærmere naturen utenfor»

La deg ikke lure av Adas beskjedne fremtoning for her finner du alt du krever av ditt nye hjem. Start dagen med å fylle kjøkken og stue med lukten av nykvernet kaffe. Mens du nipper til en smak av Brasil er en ny dag sakte, men sikkert i ferd med å våkne til liv.

Etter en lang dag på jobb føles det godt å komme hjem. Adas lune vindfang er første tegn på at du er i havn. Og inne finner du ly, ro og varme.

Det romslige kjøkkenet og stuen er hjertet i huset. Med de store vindusflatene kommer du nærmere naturen utenfor. Om landskapet frister, finn frem turklærne. og gå rett ut i friheten. Etter en frisk tur kan du henge av deg uteklær i boden, før du hopper rett i dusjen.

Vil du vite mer?
Our consultant Ola Seem from Overhalla Hus will gladly answer your questions.

Kanskje vil du heller tilbringe kvelden hjemme. Stuen innbyr til ro og fred med familie og kjære. Vil du invitere til middagsselskap, spiller kjøkkenet hovedrolle. Her kan du la gjestene ta del i forberedelsene rundt den praktiske kjøkkenøyen, før maten serveres rykende varm.

På soverommet lader du batteriene til neste dag. Og soverom nummer to kan brukes som kontor eller gjesterom, eller kanskje har du allerede i tankene hvem som skal få lov til å kalle det sitt eget. Uansett har Ada det du trenger, i én ukomplisert etasje.

«Alle våre husmodeller kan tilpasses ditt behov. Ta gjerne kontakt med oss dersom du ikke fant akkurat det du lette i denne husmodellen»

Rom- og plantegning

Vil du se pris og gjør dine tilpasninger av dette huset?

Vil du vite mer?
Our consultant Private: Per Terje Årsandøy from Overhalla Hus will gladly answer your questions.