Janne

Et komplett hjem på én trappeløs etasje, gjør hverdagen lettere, enten man sverger til trehjulssykkel, stokk eller rullestol.

  • Bruksareal 136 m²
  • Bebygd areal 182 m²
  • Største lengde 16.8 m
  • Største bredde 12.6 m
  • Soverom 3
  • Bad/WC 2
  • Etasjer 1

Med åpne armer og et koselig lite vindfang, gir Janne deg en varm velkomst.  Med bod like innenfor, holder du gangen ryddig uansett om du kommer hjem fra fotballtrening, skitur eller bowlingkveld. Det er utrolig hva man får plass til på 4 m².

Stua, som sammen med kjøkkenet utgjør 55 m², har en praktisk todelt løsning. Den kan man innrede med flere sittegrupper. Og med mulighet for sentralt plassert ildsted, skulle alt være duket for koselige vinterkvelder. Enten man tilbringer dem under pleddet foran TV’en, eller mens man passer på at kakaoen ikke koker over på kjøkkenet. I den unike varmefølelsen bare levende ild kan gi, er det nesten så man skulle ønske at strømmen forsvant, så man hadde en unnskyldning for å fyre i peisen litt oftere. Heldigvis kan man bare skru av lyset, og late som.

Vil du vite mer?
Our consultant from Overhalla Hus will gladly answer your questions.

Hus med bakkekontakt

På den andre siden av året, der peisfyring er det siste man behøver, åpner man bare opp døren ut til en delvis overbygd terrasse og lar den svale vinden slippe inn i stua.

Et ryddig soverom er en av ingrediensene i oppskriften på en god natts søvn. Inkludert eget garderobeskap, har Janne et hovedsoverom på 16 m². Her er det plass til både en luksuriøs dobbelseng og til å holde gulvet fritt for klær, før man stuper til sengs.

Hvem som tilbringer tiden på de andre to soverommene får tiden vise. Mulighetene er mange, fra kontor- eller hobbystue, til gjeste- eller barnerom. Med tre soverom, to bad og en todelt stue, er Janne huset for deg som vil ha god plass – uten å miste bakkekontakten.

Startet pensjonisttilværelsen i nytt hus

Brit Tove og Rolf Karstein Asp bor i et Overhallahus av typen Janne, ved Snåsavatnet i Sunnan. Her har de alt på ett plan og går en praktisk pensjonisttilværelse i møte. Du kan se bilder og lese mer om opplevelsen deres på overhallahus.no

Rom- og plantegning

Vil du se pris og gjør dine tilpasninger av dette huset?

Vil du vite mer?
Our consultant from Overhalla Hus will gladly answer your questions.