Amalie

Skandinavisk design kombinerer det beste fra to verdener - det stilrene og det varme, med god mulighet til å slippe naturen inn. Amalie innfrir på alle disse områdene.

  • Bruksareal 132 m²
  • Bebygd areal 179 m²
  • Største lengde 18.6 m
  • Største bredde 9.6 m
  • Soverom 3
  • Bad/WC 2
  • Etasjer 1

Funkishus, eller moderne hus; kjært barn har mange navn. Amalie er det vi godt kan kalle et moderne funkishus. Med sine rene linjer og effektive planløsning, er dette en rasjonell og innbydende husmodell. Den nordiske stilen har gjennom årene endret seg, men klare trender er bruken av naturmaterialer og måten naturen og lyset slippes inn i hjemmet på.

Ved første øyekast gir Amalie en følelse av herskapelig modernisme, med et nesten sydlandsk feriepreg. Her kan du senke skuldrene og føle deg hjemme.

Vil du vite mer?
Our consultant Ola Seem from Overhalla Hus will gladly answer your questions.

Liten og effektiv

Med sine 132m2 er Amalie en av de minste husmodellene våre. Èn etasje, lagt til rette for en moderne livsstil. Ved bruk av store vindusflater kommer lyset inn i både soverom og oppholdsrom. Dette gjør at hustypen virker både større og luftigere.

Hos Amalie er det planløsningen som spiller hovedrollen. Her er hver krok utnyttet til det maksimale. Gangen har god plass til oppbevaring, og med direkte tilgang til et romslig vaskerom får du lagt unna rot og møkkete klær på en enkel måte.

 

Hver krok er utnyttet til det maksimale og planløsningen er svært effektiv
bygge bolig? Dette må du tenke på nå
Mange er usikre på om de skal forfølge boligdrømmen under pandemien. Med trygg inntekt i sikte og historisk lav rente, er risikoen lav, mener vår samarbeidspartner DNB.Les artikkelen

God plass til oppbevaring

Stuen og kjøkkenet har en åpen planløsning, men på grunn av at stuen er trukket litt ut får du en god sone for deg selv. Vindusflatene går fra gulv til tak, og gjør naturen til et maleri i bakgrunnen.

Kjøkkenet har god benkplass og tilgang til en kjøkkenbod. Boden kan dekkes med hyller fra gulv til tak og er svært praktisk. Spiskammer, som det opprinnelig het, var en selvfølge i hjemmene på 1950-tallet. Med funkisstilen forsvant denne oppbevaringsplassen, men nå har spiskammeret igjen fått et oppsving. Det er liten tvil om at dette er et praktisk rom, som gjør livet i huset mye enklere.

I forbindelse med soverommene er det i tillegg en ekstra bod som kan brukes som walk-in garderobe, eller til lagring av annet utstyr. Til tross for at du må gjøre ryddejobben selv; i denne hustypen skal du ikke bekymre seg over rot.

 

Huset har et bad og et vaskerom med tilsammen to toalett

Rom- og plantegning

Vil du se pris og gjør dine tilpasninger av dette huset?

Vil du vite mer?
Our consultant Knut Erik Henrikø from Overhalla Hus will gladly answer your questions.