Iben

Iben en av våre nyutviklede moderne husmodeller med en ekstremt arealeffektiv planløsning. Her kan man bo smart med hele familien. 

Med sine 153m2 er Iben en av våre mellomstore husmodeller. Men her kan man fint få plass til hele familien. Huset inneholder fire soverom og to bad i tillegg til boder og god plass til oppbevaring. Dette er et smart hus som passer godt for den som ikke har stor tomt å boltre seg på.

  1. etasje

Når bilen parkeres i carporten kan man tørrskodd gå under det overbygde inngangspartiet og inn hoveddøra. I flukt med carporten finnes også en romslig sportsbod med plass til det meste av utstyr. Førsteetasjen inneholder fire soverom i tillegg til bad og vaskerom. Det ene soverommet kan enkelt gjøres om til en ekstra TV-stue, kontor, treningsrom eller det man har behov for.

2. etasje

Hovedetasjen har et flott uttrykk og vinduene gir masse lys til det store kjøkkenet og oppholdsrommet. Balkongen er på hele 36,5m2 og er enkelt tilgjengelig fra kjøkkenet. Kjøkkenet har også en romslig bod der det god lagringsplass. Etasjen har to lekre soner for TV-stue og sofaområde i tillegg til et bad.

 

Vil du få huskatalogen fra Overhalla Hus i posten?
Vil du få huskatalogen fra Overhalla Hus i posten?

Denne katalogen inneholder alt du trenger å vite om ditt drømmehus.

Bestill huskatalog