Sandra

Når hverdagen er på sitt mest hektiske, er det mye tid og energi å spare på et hjem som gir flyt i hverdagen. Sandra er et lunt og komfortabelt hus, med plass til deg og dine kjære på ett og samme plan.

  • Bruksareal 212 m²
  • Bebygd areal 271 m²
  • Største lengde 25.8 m
  • Største bredde 16.8 m
  • Soverom 4
  • Bad/WC 2
  • Etasjer 1

Med dobbel garasje med innendørs adkomst, slipper man å gå på kompromiss med hvilken av familiebilene som skal få tilbringe natten under tak. Og med overbygget vindfang ved inngangsdøra, kan hele familien komme seg helskinnet hjem, uten så mye som et snøfnugg under kragen.

Toalett og vaskerom er hendig plassert ved entreen. Går du videre kommer du til en todelt stue på over 40 kvadratmeter. Hva med å bruke forstuen som lesekrok, eller barnas lille TV-stue, så kan resten dekoreres i en mer voksen stil? I hovedstuen er det nemlig mulighet for ildsted, og nok plass til både et spisebord og sofakrok. Perfekt for romantiske middager med knitring fra peisen som bakgrunnsmusikk. Her finner du også utgang til terrasse, for kveldene der levende lys og fyr i ovnen kan erstattes av solnedgangen.

Vil du vite mer?
Our consultant Ola Seem from Overhalla Hus will gladly answer your questions.

Et romslig kjøkken

Med fire soverom på plass, like ved badet og boden, er Sandra utstyrt for en hel bøling. Da er det greit med et romslig kjøkken. Med nesten 30 kvadratmeter, skulle alt ligge til rette for både skapplass i fleng og område for spisebord. Perfekt for en stor frokost, enten man fyller alle soverommene med familie, eller har overnattingsgjester.

Perfekt for romantiske middager.

Tegninger

Vil du se pris og gjør dine tilpasninger av dette huset?

Vil du vite mer?
Our consultant from Overhalla Hus will gladly answer your questions.