Rebekka

Dette er huset som gjør det enklere å leve sammen. Med mulighet for fem soverom og over 180 kvadratmeter på én etasje, er Rebekka en utmerket kombinasjon av romslighet og praktiske løsninger.

  • Bruksareal 174 m²
  • Bebygd areal 208 m²
  • Største lengde 21.6 m
  • Største bredde 12.6 m
  • Soverom 4+1
  • Bad/WC 2
  • Etasjer 1

Rebekkas to fløyer gjør at man kan få opplevelsen av to hus i ett. Inngangsdøra leder inn til egen yttergang tilknyttet vaskerom og WC – en finurlig løsning, noe alle med unger i barnehagealder gladelig skriver under på.

I én fløy finner du kontor/gjesterom, todelt stue og kjøkkenområde. Her er det god plass til spisebord, for lystige vennelag, julemiddag med familien, eller bursdagsfeiring for en av husets små. Og etterpå kan man trekke til ett av de to stueområdene. Når de yngste samles til FIFA-turnering, blir det gjerne høylydt når vinneren skal kåres. Så hvorfor ikke gjøre en av stuene til deres egen?

Vil du vite mer?
Our consultant Ola Seem from Overhalla Hus will gladly answer your questions.

En smart planløsning

I fløyen på den andre siden av huset ligger alle fire soverom. En smart planløsning gjør det enkelt å leve sammen. Selv om noen ønsker å være oppe litt lenger, kan man styre på uten å gå på tærne av hensyn til de som sover. To boder kommer godt med på dager der både fotballtrening, bueskyting og ridetime står på programmet. Så var det bare å huske på hvor man la keeperhanskene og ridestøvlene, da. På slike dager er det gjerne knapt med tid om morgenen. Heldigvis ligger badet rett ved soverommene, så sparer man noen ekstra minutter, som kan brukes til å lete.

To boder kommer godt med på dager der både fotballtrening, bueskyting og ridetime står på programmet.

Rom- og plantegning

Vil du se pris og gjør dine tilpasninger av dette huset?

Vil du vite mer?
Our consultant from Overhalla Hus will gladly answer your questions.