Solveig

Med et tradisjonelt design passer Solveig inn i de fleste miljø, enten du ønsker å bo omgitt av trivelige naboer, i et grønt skogholt litt for deg selv, eller i luftige omgivelser med utkikk over fjorden.

  • Bruksareal 105 m²
  • Bebygd areal 121 m²
  • Største lengde 13.8 m
  • Største bredde 9.6 m
  • Soverom 3
  • Bad/WC 1
  • Etasjer 1

Solveig er et kompakt, men likevel fullt utrustet hjem. Perfekt for den lille familien på utkikk etter et hjem for fremtiden, uten å måtte føle at man må unnvære noe.

Et overbygget inngangsparti skjermer deg for vær og vind. I gangen finner du både bad og vaskerom. En praktisk løsning for dagene der naturkreftene forsøker å følge deg inn døra. For varme, støvete sommerdager, henter du bare støvsugeren, hendig tilgjengelig i innendørs bod. Og om noe av de mer gjørmete sidene ved norsk vår-vær faktisk har funnet veien inn sammen med deg, er det nok av plass til både vaskebøtter og mopp.

Plass til en hel liten familie

Med kombinert stue og kjøkken på over 40 kvadratmeter, har du plass til både spisebord, TV- og sofakrok, eller kanskje en ekstra lesekrok i hjørnet. Innendørsaktiviteter for enhver smak, store som små. Om du heller vil finne på noe utendørs, har du terrasse på bakkeplan, med egen utgangsdør fra stua.

Tre soverom gir plass til en hel liten familie. Og har du et rom til overs kan det enkelt innredes som kontor eller hobbyrom. Et gjesterom kommer også alltids godt med, for før man vet ordet av det, så ramler både foreldre og besteforeldre innom for å se på det nye huset.

Vil du vite mer?
Our consultant Knut Erik Henrikø from Overhalla Hus will gladly answer your questions.
Solveig er et kompakt, men likevel fullt utrustet hjem.

Tegninger

Vil du se pris og gjør dine tilpasninger av dette huset?